Diari Més

Comerç

Les associacions de comerciants de Tarragona s'uneixen per la campanya de Nadal

Així es pretén «eliminar duplicitats perquè es treballi amb una planificació temporal anticipada»

Avui les botigues estan obertes fins a les dotze de la nit. Això només passa les nits màgiques que es viuen a Tarragona amb el Night&Shop by Tarragona, organitzada per la Via T. Però només canvia l'horari; els carrers de la ciutat s'omplen de globus roses i de xarangues, desfilades i música. Les botigues oferiran durant aquesta jornada descomptes, regals i promocions. Tarragona viu la festa del comerç.

La festa del comerç de Tarragona: desfilada, food trucks i músicaCarla Pomerol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cinquena reunió de la Taula de Treball de Comerç de Tarragona, que va tenir lloc el passat 18 de maig, i on hi van participar representants de 6 de les 18 entitats comercials convocades, va acordar unir esforços de cara a la campanya comercial del Nadal que ve a la ciutat.

VIA T, Botiguers de Tarragona, Associació de Comerciants i professionals de l'avinguda de Catalunya, UEVMC, Associació de Comerciants de Campclar i Associació de Comerciants de la Vall de l'Arrabassada van acordar iniciar els treballs conjunts per tal de preparar la campanya comercial de Nadal 2017-2018, on cada entitat proposarà actuacions de promoció amb el discurs unitari de «comerç de ciutat». D'aquesta manera, a més d'unir esforços, també es pretén unir recursos i «eliminar duplicitats perquè el proper Nadal, per primera vegada, es treballi amb una planificació temporal anticipada».

A més, a la reunió els representants van aportar un calendari de campanyes i actuacions dinamitzadores. Per altra banda, la regidor de Comerç, Elvira Ferrando, valora positivament la reunió i «l’inici d’un treball conjunt, per avançar cap a un marc associatiu més integrat i cooperatiu».

tracking