Diari Més

Successos

L'avís d'un testimoni permet detenir l'autor d'un robatori en un centre d'estètica de Torreforta

El presumpte delinqüent s’havia endut electrodomèstics i altres objectes de l’establiment, el qual actualment no es troba en funcionament

El robatori es va produir en un centre d'estètica de Torreforta que actualment no es troba en funcionament.

L'avís d'un testimoni permet detenir l'autor d'un robatori en un centre d'estètica de TorrefortaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el passat diumenge 4 de juny, un noi de 23 anys i veí de Tarragona com a presumpte autor d’un robatori amb força en un establiment de Torreforta. Concretament l’individu va forçar la porta d’un centre d’estètica situat al carrer de l’Ebre, el qual actualment està tancat, i es va endur diversos objectes, com electrodomèstics, un aspirador, un calefactor i un TDT amb comandaments.

Els fets van succeir prop de les 19.30h del passat diumenge, quan un testimoni va alertar als Mossos d’Esquadra que havia vist com un home havia entrat a robar en un local del carrer de l’Ebre. Dues patrulles es van desplaçar fins el lloc dels fets i van parlar amb el testimoni, que va facilitar la descripció del presumpte lladre.

Gràcies a la informació que el testimoni va posar en coneixement dels agents, una de les patrulles va localitzar al carrer Amposta una persona que coincidia amb la descripció. Després de fer diverses comprovacions van constatar que es tractava de l’autor dels fets. L’individu portava un carretó amb diversos objectes que el propietari havia trobat a faltar, com per exemple un calefactor, un aspirador i un TDT amb els comandaments. També se li van localitzar diversos tornavisos que el jove hauria utilitzat per forçar la porta del local.

L’home, que va intentar fugir dels agents sense èxit, va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. Es dona el cas que l'individu té un total de 12 antecedents per delictes contra el patrimoni.

tracking