Diari Més

Municipal

L'Ajuntament de Tarragona vol que les empreses presentin ofertes per patrocinar festes

El consistori establirà un formulari 'online' perquè les empreses puguin 'implicar-se' presentant les seves ofertes segons els actes

La Cercavila del Seguici Popular de Santa Tecla 2016

El Seguici Popular de Santa Tecla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona té plena confiança en la capacitat de convocatòria de les activitats festives que s'organitzen a la ciutat. Una de les tasques que sempre acompanya la preparació de la majoria de grans esdeveniments és la recerca de patrocinadors oespònsorsque puguin ajudar al finançament de l'acte.

Ara, l'Ajuntament tarragoní s'ha proposat facilitar que siguin les empreses les que acudeixin a l'administració local per a patrocinar les festes. L'Ajuntament ha anunciat la publicació, a la seu electrònica municipal, de la informació i les condicions perquè les empreses interessades puguin accedir fàcilment a ser patrocinadores de diverses activitats municipals de caràcter massiu.

El consistori tarragoní considera com activitats decaràctermassiu les festes de Sant Magí, les festes de Santa Tecla i la Cavalcada de Reis. Amb tot, també ha anunciat que en lespròximes setmaness'hi publicaran anuncis d'altres activitats municipals de l'àmbit esportiu, dels Centres Cívics o del Parc Infantil de Nadal, entre d'altres. Enaquest cas, també preveu (en cas contrari no s'inclourien) que hi hagi empreses interessades a convertir-se per voluntat pròpia en patrocinadores.

Segons el consistori, l'objectiu és facilitar que qualsevol empresa pugui publicitar-se i «fer visible la seva implicació amb la ciutat a partir del patrocini d'activitats públiques i aconseguir també millor finançament per dur-les a terme i per millorar-les». S'han previst diverses opcions perquè hi puguin tenir cabuda tant la gran empresa com sobretot la petita i mitjana empresa.

Per a cada activitat, el consistori publicarà un dossier amb els preus mínims previstos per a cada activitat i les empreses podran presentar ofertes.Aquesta oferta, a més, es podran presentar per a un màxim de tres anys o de tres edicions en el cas d'activitats periòdiques. Les propostes econòmiques es presentaran de manera anònima.

A la seu electrònica (perfil del contractant) es disposa de tota la informació i del model abreujat de presentació de les propostes. Per qualsevol dubte, per rebre suport o per a més informació es pot escriure al correu comunicacio@tarragona.cat.

tracking