Diari Més

Emprenedoria

S'obren les votacions populars als Premis Empresa Tarragona Impulsa

A la convocatòria s’hi ha presentat 22 projectes

Un dels projectes presentat als premis.

S'obren les votacions populars als Premis Empresa Tarragona ImpulsaInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les votacions als vídeos promocionals dels projectes participants als Premis Tarragona Impulsa estan obertes des d’aquest dilluns fins el proper diumenge 11 de juny. Els M’agrada que faci la ciutadania a aquests vídeos determinaran un 10% de les puntuacions dels premis finals de les dues categories: idees de projectes empresarials i empreses ja creades. Tots els vídeos es poden veure en canal de Youtube de Tarragona Impulsa.

Els Premis Empresa Tarragona Impulsa tenen l'objectiu de promoure l'esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a l'àrea d'influència de la ciutat de Tarragona. Aquest 2017 els premis compten amb dues categories: d'una banda per a projectes empresarials en fase d'idea i, de l'altra, per a empreses constituïdes en els darrers tres anys. Ambdues categories tindran un primer premi de 3.000 € i dos accèssits de 1.500 €. En les dues categories les empreses reconegudes rebran, a més, assessorament per part de l’equip tècnic de Tarragona Impulsa durant tres anys.

En aquesta edició s’han presentat 22 projectes, 10 a la categoria de projectes empresarials, 10 a la categoria d’empreses constituïdes i 2 a la de centres educatius. La xifra representa un augment del 15% respecte la convocatòria de l’any anterior.

Per últim, la convocatòria també inclouen els Premis a la promoció de l'emprenedoria per a centres educatius, adreçats a centres d'educació secundària i post obligatòria de la ciutat de Tarragona amb programes educatius que promoguin l’esperit emprenedor i/o contribueixin a millorar la formació de l’alumnat en l’àmbit de la creació d’empreses. Els millors projectes seran reconeguts amb un premi de 1.000 € per a l'adquisició de material escolar i un distintiu de reconeixement del treball realitzat pel centre.

Els premis s’entregaran en un acte obert al públic el 21 de juny a les instal·lacions de Tarragona Impulsa, al Magatzem 2 de la Tabacalera.

tracking