Diari Més

Promocions

La febre dels descomptes omple la TAP

Fins diumenge acull el Radical Market, la fira de l’Outlet

Segona edició del Radical Market, la fira dels descomptes, a la Tarraco Arena Plaça.

Radical Market a la TAPGerard Faiges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des de divendres i fins diumenge la Tarraco Arena Plaça acull la segona edició del Radical Market, la fira dels descomptes en la que prop d’un centenar d’expositors ofereixen els seus productes amb preus rebaixats des del 60% fins al 90%. A més, com a novetat d’aquesta edició, a l’exterior de la TAP hi ha un espai musical, food trucks, un racó per a infants i una nova zona d’expositors.

Després d’obrir les portes divendres, fonts de l’organització reconeixen que «de moment hem tingut menys gent que el 2015 quan vam fer la primera edició», tot i que han reconegut que és comprensible ja que «al primer any ve més gent perquè és la novetat». De totes maneres, s’espera que unes 30.000 persones passin per la TAP per tal de gaudir de la oportunitat d’adquirir primeres marques a un preu substancialment més baix del que es troba al mercat.

Molts d’aquests expositors i marques presents a la TAP venen d’arreu d’Espanya, fet pel qual des de l’organització ha pensat que el Radical Market «comportarà un impacte econòmic molt bo per a la ciutat de Tarragona». A més, també hi són presents algunes empreses locals, fet que també comporta un impacte social i promocional per a la ciutat.

tracking