Diari Més

Societat

L'educació especial de la Diputació de Tarragona es troba al Col·legi Sant Rafel

L’escola ha acollit la Trobada de famílies dels centres d’educació especial de la província

Durant la jornada s'han realitzat xerrades, tallers i intercanvis d'experiències.

L'educació especial de la Diputació de Tarragona es troba al Col·legi Sant RafelCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dissabte s’ha celebrat la Trobada de famílies dels centres d’educació especial de la Diputació de Tarragona, en la que hi han participat més de dues-centes persones entre famílies, alumnes i professionals dels centres Sant Rafael de Tarragona, Alba de Reys i Sant Jordi de Jesús, a Tortosa. Durant tot el matí han compartit un jornada en la que han compartit experiències, tallers, xerrades i han comprovat la feina que es fa en aquests centres.

El president de la Diputació tarragonina, Josep Poblet, ha rebut els assistents a la trobada, destacant el compromís amb les escoles d’educació especial de la província. A més, també ha agraït la feina que es fa en aquests centres i ha lloat el treball dels professionals i la confiança de les famílies.

Els tres centres han ofert un petit vídeo amb el que han mostrat la feina que fan. Durant la jornada, que ha transcorregut en un ambient festiu, lúdic i de creixement professional, també s’ha fet un espectacle de circ, una cercavila amb la participació del gegant de l’escola Sant Rafael i els del Col·legi Alba, a més d’una festa musical a càrrec del DJ Abadia, que va ser alumne del centre reusenc.

tracking