Diari Més

Oriol Junqueras clourà la tercera conferència del cicle 'Els empresaris volem saber'

La xerrada, organitzada pel Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya, tindrà lloc el 7 de juny a l’Aula Magna de la URV

alt

jordi jané, minut de silenci, neus munté, oriol junqueras, antoni comín

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Aula Magna de la Universitat Rovira i Virgili acollirà, el proper dimecres 7 de juny, la tercera conferència del cicle Els empresaris volem saber, organitzat pel Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya. La conferència s’iniciarà amb una salutació del president del Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya, David Poudevida, i finalitzarà amb la intervenció del vicepresident Oriol Junqueras.

Amb el títol Els empresaris volem saber, aquest cicle de conferències proposa un diàleg entre representants d’organitzacions empresarials i experts professionals de diferents àmbits, per analitzar els reptes i les oportunitats de futur de l’economia i empresa catalanes.

L’acte comptarà amb la participació d’alts representants d’Andreu Suriol, president de la Cambra de Comerç de Tarragona; Quim Sendra, president de PIMEC-Tarragona; Josep Lluís Aymat, vicepresident de CEPTA; Teresa Pallarès, directora General de l’AEQT. També hi intervindrà l’empresària vitivinícola Sara Pérez.

Moderats per la periodista i directora de comunicació Esther Sardans, els representants del món empresarial tarragoní formularan preguntes vinculades al futur de quatre grans temes: model de relacions laborals; el mercat de treball i les pensions; les infraestructures logístiques; i el model econòmic. Qüestions que tindran resposta per part de quatre experts en les respectives matèries: el professor de teoria econòmica de la UB, Miquel Puig; el treballòleg i secretari general de treball, afers socials i famílies de la Generalitat de Catalunya, Josep Ginesta; l’enginyer i president de la fundació ICIL, Ignasi Sayol; i l’economista Jordi Angusto. Clourà la conferencia el vicepresident Oriol Junqueras.

tracking