Diari Més

Societat

Estrella Damm presenta el tràiler de l'anunci d'aquest estiu rodat, en part, a Tarragona

Peter Dinklage, el conegut Tyrions Lannister de Joc de Trons, protagonitza el curtmetratge

Peter Dinklage en un moment del tràiler, amb la Cala Romana de Tarragona al fons.

Estrella Damm presenta el tràiler de l'anunci d'aquest estiu rodat, en part, a TarragonaEstrella Damm

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cervesera Estrella Damm, que des de fa uns anys dóna el tret de sortida a l'estiu amb un anunci-curtmetratge que retrata la vida mediterrània, ha presentat aquest divendres el tràiler de la peça d'enguany, titulada 'La vida nostra'. Peter Dinklage, el conegut Tyrion de Jocs de Trons, Álvaro Cervantes, Íngrid García-Jonsson i Marcel Borràs protagonitzen la història, que ha estat rodada, en part, a la platja dels Capellans de Cala Romana de Tarragona, i que tracta sobre grans decisions de la vida. El curtmetratge ha estat dirigit per Raúl Arévalo.

Álvaro Cervantes interpreta a un jove que va marxar a viure, per motius professionals, a Amsterdam, deixant enrere a la seva parella (Íngrid García-Jonsson) i a un dels seus millors amics (Marcel Borràs). El popular actor Peter Dinklage, que en el curtmetratge interpreta a un detectiu, serà determinant en la decisió que canviarà la vida del jove protagonista.

La BSO d'aquest 2017 és d’AronChupa, a partir del tema Don't fight it (feel it), composat per Sam Cooke. 'La vida nostra' es podrà veure íntegrament a partir del 12 de juny. El tràiler es pot veure a continuació:

tracking