Diari Més

Torna el Bouquet Festival que aplega música i vermut en entorns privilegiats de Tarragona

El baríton Àngel Òdena, acompanyada de la directora del festival Maria Parra, faran la cloenda al claustre del seminari

Àngel Òdena i María Parra seran els encarregats de la cloenda del festival.

Torna el Bouquet Festival que aplega música i vermut en entorns privilegiats de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arriba la cinquena edició del Bouquet Festival, una iniciativa nascuda el 2003 de la mà de la pianista tarragonina María Parra Peñafiel. Durant la presentació, aquest dimecres, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros ha destacat la importància «d’un Festival del qual em vaig enamorar a la primera edició».

Enguany el festival s’inaugurarà a Casa Canals dins del context del Concurs de Focs de la ciutat, els dies 30 de juny i 1 de juliol. La cloenda tindrà llocl’onze d’agost al claustre del seminari amb un concert amb Àngel Òdena, reconegut baríton amb una important carrera internacional i Maria Parra.

Tots els concerts consten d'una primera part de concert i, en acabar vermut i tastet. Els dies 30 de juny i 1 de juliol es gaudirà, a més a més, de l’espectacle dels focs artificials des de la Terrassa de Casa Canals.

PROGRAMACIÓ DEL BOUQUET FESTIVAL 2017

Divendres 30 de Juny a les 21.00 h (Concert Inaugural) Lloc: Pati de Casa Canals (Nit dels Focs) Xavier Pié Trio (jazz): Xavier Pié (saxo soprano) lidera aquesta formació que ofereix un ampli repertori d’estandards de jazz i composicions pròpies. Amb Xavier Monge (piano) i Ignasi González (contrabaix). PREUS: 20€ adults/ 10€ nens menors 12 anys Dissabte 1 de juliol a les 21.00 h Lloc: Casa Canals (nit dels focs) “Guillem Anguera 14 Kilòmetres” Presentació del seu CD La música instrumental, amb temes de collita pròpia, on l’acordió diatònic és l’instrument principal que ve acompanyat amb uns músics de luxe amb una gran trajectòria professional. espectacle de qualitat que barreja estils i que no deixarà a ningú indiferent. Guillem Anguera: acordió diatònic Hector Beberide: mandolina, bouzouki, guitarra Jorge Varela: piano elèctric Isidre Sans: baix David Rincón: percussió Albert Carbonell: Violí PREUS: 20€ ADULTS/10 € nens menosr 12 anys Divendres 14 de juliol a les 21.00 h Lloc: Volta Sarcòfag d’Hipòlit Conjunt Atria: “Homenatge a Telemann”: Conjunt de música antiga que han volgut retre homenatge a Telemann en el 250 aniversari de la seva mort. Júlia Santos, flauta Isabel Soteras, violí Guillem Cabré, violí Carla Rovirosa, violoncel Marc Sumsi, clavicèmbal PREUS: 15€ Adults/ 8€ nens menors de 12 anys Divendres 4 d’agost a les 21.00 h Lloc: Claustre del Seminari. Orgàsmic Quintet (jazz): Després d’un aprofundiment i assimilació de la música interpreta­da per les formacions d’organ trio de les dècades dels 50 i 60, Jordi Mestre composa i adapta un repertori influenciat per la música que es va donar en aquell moment amb la intenció de donar-li un toc per­sonal. Pere Navarro, trompeta Eva Fernandez, saxo alt i veu Llorenç Barceló, orgue Hammond Gerard Massip, bateria Jordi Meste, guitarra PREUS: 20€ Adults/ 10€ menors de 12 anys Divendres 11 d’agost a les 21.00 h Lloc: Claustre del Seminari. Àngel Òdena & María Parra: VEU I PIANO. El baríton Àngel Òdena juntament amb la pianista Maria Parra, oferiran un programa variat de peces ben conegudes del repertori operístic i Zarzuela així com cançons catalanes i italianes. PREUS: 25€ Adults/12€ menors de 12 anys

tracking