Diari Més

Educació

La caravana de la salut de Carrefour, apadrinada per Ferran Adrià, a Tarragona

Es realitzaran tallers adreçats als infants perquè aprenguin hàbits de vida saludable

La caravana farà parada a Tarragona i a Tortosa.

La caravana de la salut de Carrefour, apadrinada per Ferran Adrià, a TarragonaCarrefour

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Caravana de la Salut de Carrefour, apadrinada pel xef Ferran Adrià i per Disney, arriba a Tarragona el 2 i 3 de juny i a Tortosa el 6 i 7. La iniciativa pretén difondrehàbits de vida saludable entre els més petits a través de tallers culinaris, i a més d'aquestes ciutats de la demarcació, farà parada a més de 50 localitats espanyoles.

Al matí, la caravana es desplaçarà als col·legis, on els nens cuinaran receptes del llibre 'T'ho explico a la cuina'. A la tarda se situarà al pàrquing de l'hipermercat, on els clients rebran informació sobre bons hàbits alimentaris, i on podran cuinar receptes de Ferran Adrià.

Durantla presentació de la campanya, el xef Ferran Adrià va destacar la importància que «un nen mengi sa. Es fa un gran treball a les escoles conscienciant els petits sobre la seva alimentació». Carrefour aporta el seu gra de sorra amb aquesta iniciativa, i ensenya els nens a portar una vida sana des de ben petits fent que el missatge «cuinar sa en família és divertit» arribi a tota la geografia espanyola.

D'altra banda, el RoadShow educatiu compta amb el suport de l'hospital de La Paz de Madrid. Carmen Gómez, Cap de la Unitat de Nutrició, indica que «no cuidar l'alimentació avui tindrà conseqüències en el futur, provocant desequilibris».

tracking