Diari Més

Els Amics de les Arts i Los Morancos s'uneixen a Bisbal i Melendi en el II Festival Imagina't

La Tarraco Arena Plaça acollirà entre juliol i octubre diversos concerts i esdeveniments, entre els quals també destaquen l’actuació de Morat o 'El concierto de Aranjuez'

David Bisbal presentarà el seu nou disc 'Hijos del mar'.

David Bisbal i Melendi actuaran a la TAP el juliol de 2017Internet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival Imagina’t torna, després de l’èxit de públic i la crítica de la seva primer edició, amb un important desplegament d'espectacles musicals i arts escèniques que es podran gaudir des del mes de juliol fins a l’octubre a la Tarraco Arena Plaça (TAP).

El cartell està encapçalat pel famós cantant David Bisbal, que el 7 de juliol aterrarà a Tarragona la seva gira internacional Hijos del Mar, així com pel cantautor asturià Melendi, que presentarà el seu quart disc Quítate las gafas el 22 de juliol. Entremig d’ambdues actuacions destaca el concert del quartet colombià Morat, que s’ha donat a conèixer amb al cançó Cómo te atreves a volver, que cantarà els seus nous temes a la TAP el 18 de juliol.

El 28 de juliol, el pianista Manolo Carrasco oferirà l’espectacle Pasión Andaluza, una combinació de música flamenca i clàssica en directe, amb 14 cavalls, genets i ballarins, que representaran el color i l’alegria de la cultura del Sud. Per la seva banda, el duet d’humoristes Los Morancos, format pels germans César Cadaval i Jorge Cadaval, actuarà el 5 d’agost amb el seu nou espectacle, ple de paròdies i comèdia a ritme de cançons com ara la de Despacito, que critica a Urdangarin i el ritme de la justícia.

Ja al setembre, concretament el dia 8, la TAP acollirà Grease Sing-Along, un espectacle innovador del mític musical. Ja més a prop de Santa Tecla, el 15 de setembre, els Amics de les Arts portaran a Tarragona el seu quart disc Un estrany poder, amb bases electròniques però sense perdre l’essència de lletres complexes per a temes quotidians. El 23 de setembre se celebrarà Santa Tecla amb una festa fins altes hores de la nit que comptarà amb els millors DJs del moment.

Durant les primeres setmanes de la tardor encara hi haurà actuacions del Festival Imagina’t. El 6 d’octubre diversos monologuistes i actors faran riure els assistents amb Las Noches del Club de la Comedia. Aquesta segona edició del festival finalitzarà el 7 d’octubre amb Daniel Casares i la Orquestra Simfónica de Triana, que interpretaran la composició musical del compositor valencià Joaquin Rodrigo, El concierto de Aranjuez.

tracking