Diari Més

El centre especial de treball Associació Aurora, protagonista del nou Feel Vermut

El Moll de Costa del Serrallo acollirà la nova edició de l'esdeveniment solidari

Un moment de la presentació de la festa, que ha tingut lloc aquest dimecres.

El centre especial de treball Associació Aurora, protagonista del nou Feel VermutPort de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vermut solidari de Tarragona, el Feel Vermut, arriba al barri del Serrallo en la tercera edició d'aquest 2017 a favor de l'Associació Aurora, entitat sense ànim de lucre que enguany celebra el seu 30è aniversari i que va ser creada per iniciativa de familiars de persones afectades de malaltia mental. L'objectiu de l'associació és la millora de la seva qualitat de vida –mitjançant la inserció social i laboral- i la de les seves families, així com la defensa dels seus drets.

El Feel Vermut tindrà lloc al Moll de Costa, al costat de la Llotja, aquest dissabte 3 de juny. La festa comptarà amb el got de 2,50 metres d’alçada i 1,25 metres d’ample. Allà es serviran, aproximadament, 200 litres de Vermut Yzaguirre vermell en 2.000 degustacions al preu de dos euros. També es repartiran bosses de patates.

El programa de dissabte s'iniciarà a les 11 hores del matí amb el tret de sortida del Feel Vermut i amb música de Dj. A la mateixa hora també hi haurà inflables per als infants. A les 12 hores hi haurà un taller de pop-up a càrrec d'Anna Villada. A la mateixa hora hi tindrà lloc una master class de zumba a càrrec de Shinus Danza. A la 1 del migdia hi haurà un concert de música tradicional a càrrec del grup Sons de la Cossetània, mentre que a les 14 hores serà el torn del sorteig a càrrec de l’Associació de Comerciants de Camp Clar. Finalment, la festa es clourà a les 15 hores.

Tothom que es faci una fotografia al photocall que hi haurà a la festa, participarà a un concurs fotogràfic. La imatge més votada a la pàgina de Facebook guanyarà un lot de productes Fell Vermut.

tracking