Diari Més

El regidor Josep Maria Prats podrà seguir al govern com a grup d'Unió

El Jutjat Contenciós Administratiu número 2 no ha admés el recurs presentat per Convergència

Imatge d'arxiu del regidor de Cultura a l'Ajuntament de Tarragona, Josep Maria Prats.

El regidor Josep Maria Prats podrà seguir al govern com a grup d'UnióCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Tarragona no ha admés el recurs presentat per Convergència, en el qual el partit denunciava l’Ajuntament de Tarragona per haver aprovat el grup municipal d’Unió Democràtica. Per aquest motiu, el regidor d’Unió, Josep Maria Prats, encarregat de l’àrea de Cultura, podrà seguir portant el nom d’aquest grup.

La sentència del jutjat expressa que «el grup de CiU a l’Ajuntament de Tarragona no disposa de personalitat jurídica pròpia per la interposició del present recurs contenciós-administratiu, motiu pel qual considera que el mateix no es pot admetre». Segons dicta, «la part demandant s’oposa en el sentit de considerar que si bé és cert que el Sr. Abelló i Hierro compareix en nom i representació del grup municipal CiU, no és menys cert que també ho fa en nom i representació pròpies com a regidor del grup a l’Ajuntament, tal i com es desprén de l’escriptura de poders que va aportar en aquest recurs i de les resolucions dictades per aquest Jutjat». A més, detecta errors de forma en el recurs.

Convergència va decidir denunciar l’Ajuntament de Tarragona el mes de maig de l’any passat, quan el consistori va decidir aprovar la separació de Josep Maria Prats de la federació de CiU, i va decidir constituir el seu propi grup municipal sota el nom d’Unió Democràtica de Catalunya. Ara caldrà esperar quina és la resposta del portaveu al consistori del PDeCAT –el nou nom de Convergència Democràtica de Catalunya–, Albert Abelló.

tracking