Diari Més

Comerç

El supermercats ecològics Veritas obren el primer establiment a Tarragona

La cadena s'instal·la al nou Mercat Central

Imatge d'arxiu de l'interior d'un supermercat Veritas.

El supermercats ecològics Veritas obren el primer establiment de TarragonaVeritas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veritas, la cadena de supermercats ecològics, obre el seu primer local a la ciutat de Tarragona al nou Mercat Central. La nova botiga, quecompta amb una superfície de venda de més de 200 metres quadrats i donarà feina a 5 persones, s’instal·larà a partir de l’1 de juny al Mercat Central de Tarragona.

Segons Silvio Elias, director general de Veritas, «ja fa temps que els tarragonins ens demanaven una botiga. Tarragona és una ciutat tradicionalment conscienciada per l’alimentació i obrir una segona botiga al territori ens fa especial il·lusió», fent referència a la botiga que la marca té aReus.

Veritas promou una agricultura ecològica responsable i socialment justa des de fa 15 anys, i afavoreix una relació amb els seus proveïdors que va més enllà de la purament comercial. Molts dels productes frescos que venen als establiments d'aquí «són de productors de la província de Tarragona», assegura Silvio Elias.

Veritas preveu obrir fins a 12 botigues durant 2017. El primer quadrimestre, la cadena de supermercats ecològics ha obert 4 nous establiments a Girona, Madrid, Sant Sebastià i Sant Boi. Les properes obertures, que ocuparan un mínim de 50 persones, continuen amb l’expansió geogràfica actual.

tracking