Diari Més

Antonio Orozco marxa de Tarragona amb un Fiat Tipo

L’artista s’acosta a Motor 23 per fer-se amb un cotxe de la marca Fiat, amb el qual correrà un any

Orozco, comprovant el maleter del seu nou cotxe.

Antonio Orozco marxa de Tarragona amb un Fiat TipoCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Antonio Orozco torna a ser protagonista a Tarragona. El músic i compositor va estar de visita a una de les seves ciutats preferides per tornar a canviar de cotxe. Si l’any passat es va emportar a casa un Mazda, enguany s’ha posat a bord d’un Fiat Tipo, vehicle amb el qual es passejarà per tot el territori espanyol per arribar a temps als seus concerts. Actualment, Orozco es troba immers en la seva gira #TourDestino, que va per tot Europa i, almenys, els desplaçaments curts, els realitzarà a bord del seu nou vehicle.

«M’encanta el cotxe. És un vehicle perfecte per poder anar de gira i per poder viatjar. Faig molts quilòmetres, i necessito un cotxe fiable, que no em porti cap problema. Això és el que necessitava». D’aquesta manera s’expressava aquest dilluns Orozco, en el marc de l’acte d’entrega del vehicle, que s’ha realitzat al concessionari Motor 23 de Tarragona.

El vehicle és un Fiat Tipo Station Wagon, un cotxe «amb un gran maleter, una característica imprescindible per al que necessito en cada moment», segons detallava l’artista, que tornarà a Tarragona el 15 de juliol, concretament a la Pobla de Mafumet, per oferir un concert que es presenta multitudinari. Ho farà ja recuperat completament de la lesió que va patir a Cambrils, durant la seva última estada a la Costa Daurada. «Em vaig fer mal, però poc a poc em vaig recuperant. De fet, em tracten a Tarragona i quedaré a la perfecció», detallava l’artista mentre observava i buscava els detalls del seu nou cotxe.

Joaquim Pons, gerent de Motor 23, va ser l’encarregat de lliurar les claus del nou vehicle, en un acte en el qual es va mostrar més que satisfet per rebre la visita d’un artista de gran renom i molt seguit tant a nivell espanyol com fora del país. Ell està molt agraït que Orozco esculli el seu concessionari a l’hora de renovar el cotxe, alhora que l’artista també ho està de que sempre se’n recordin d’ell. De fet, Antonio Orozco sempre ha demostrat, i ahir també ho va fer, estar «molt orgullós i molt content del tracte que em donen a Tarragona. Aquí hi tinc molts amics, gent que m’estima i a la qual estimo, pel que cada vegada que puc m’escapo i vinc a compartir una estona amb els meus». «Motor 23 desitja a Antonio Orozco molts èxits i li garanteix una agradable experiència de conducció a bord del seu Fiat Tipo», asseguraven des del concessionari.

Un cotxe molt funcional

El nou Fiat Tipo ofereix a Antonio Orozco tot el que exigeix en un cotxe: funcionalitat, confort, seguretat, amplitud, experiències úniques al volant i vivències amb la família i els amics. Amb el lema «No et cal gaire per a tenir-ho tot», el Tipo ofereix una gamma amb un equipament generós, una habitabilitat interior àmplia i confortable i una mecànica fiable amb les últimes innovacions, tot amb una gran relació qualitat-preu al seu segment.

tracking