Diari Més

Societat

Tarragona acull la trobada d'entitats de voluntariat social

La quarta edició del TAST Social ocupa la Rambla Nova

TAST Social a la Rambla Nova de Tarragona

Quart TAST SocialGerard Faiges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant tota la jornada d’aquest dissabte Tarragona s’ha convertit en l’epicentre del voluntariat social de la província amb la quarta edició del TAST Social, la Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès. Fins a 23 entitats han ocupat el tram central de la Rambla Nova, on han realitzat diverses activitats per donar a conèixer la seva tasca.

Una de les activitats que més ha simbolitzat aquesta trobada és una Ruta Enigmàtica Inclusiva, en la que han participat persones amb i sense discapacitat. Organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social i l’associació Allibera Adrenalina, ha constat d’una gimcana envoltada de misteri en la que els participants havien de resoldre diversos enigmes.

La ubicació del TAST Social, en un tram molt concorregut de la Rambla Nova, ha permès que molts dels tarragonins que hi passejaven s’interessessin per alguna de les entitats i participessin en alguna de les diverses activitats programades. Una de les que ha tingut més èxit, sobretot entre els més petits, ha estat la de personalitzar una gorra per protegir-se del sol que ha organitzat Afanoc, que ha aprofitat per promocionar l’activitat ‘Posa’t la gorra’, la gran festa contra el càncer infantil.

El TAST Social està organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social, conjuntament amb el consistori tarragoní, la Diputació de Tarragona, l’Obra Social ‘la Caixa’ i la Fundación Repsol.

tracking