Diari Més

Ensenyament

Un xef de la Fundació El Bulli ensenya a cuinar al Col·legi Sant Rafael de Tarragona

Aquesta activitat ha posat punt i final a les Jornades Gastronòmiques del centre

Alguns alumnes amb el xef Sergi Palacín durant el curs.

Un xef de la Fundació El Bulli ensenya a cuinar al Col·legi Sant Rafael de TarragonaDiputació de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cuinar al costat de reconeguts professionals dels fogons, aprendre de la seva experiència i complementar la formació que reben a classe. Aquests són només alguns dels ensenyaments que l’alumnat del Taller Llar-Hoteleria del Col·legi Sant Rafael de la Diputació de Tarragona ha rebut amb les Jornades Gastronòmiques organitzades pel centre. El xef Sergi Palacín, de la Fundació El Bulli, ha estat l’encarregat de cloure la darrera de les tres sessions programades durant aquest mes de maig. Un grup d'alumnes d’entre 12 i 21 anys ha assistit a aquest taller de cuina de fusió i creativa, consistent en l'elaboració d'una torrada de salmó amb curri verd i un capuccino de xocolata amb mochi de carbó. Després de participar activament en l'elaboració dels plats, els alumnes han fet una degustació.

L’activitat d’aquest divendres ha tancat unes Jornades Gastronòmiques que han nascut amb l’objectiu de complementar la formació dels alumnes del Programa de Qualificació Professional amb una experiència pràctica de la mà de professionals d’èxit en l’àmbit de la restauració i la gastronomia. En dies anteriors, han participat a les Jornades el xef Xavier Veciana, del Restaurant Balandra de Tarragona i el mestre pastisser Carles Domingo, del Forn Domingo de Riudoms.

La iniciativa va néixer l'any 2011 perquè els alumnes aprenguessin a dur la gestió d'un servei de bar, situat al mateix recinte de l'escola.

Alguns alumnes amb el xef Sergi Palacín durant el curs.

Un xef de la Fundació El Bulli ensenya a cuinar al Col·legi Sant Rafael de TarragonaDiputació de Tarragona

tracking