Diari Més

Emprenedoria

Tarragona Impulsa ofereix càpsules formatives per autònoms, microempreses i PIMES

S'en realitzaran tres durant la primavera relacionades amb el màrketing, la formació financera i la gestió de marca

Imatge de l'exterior de l'edifici de la Tabacalera, on hi ha les oficines de Tarragona Impulsa.

Tarragona Impulsa convoca els Premis Empresa per a projectes innovadorsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei d’Emprenedoria de Tarragona impulsa manté aquesta primavera les càpsules formatives adreçades a emprenedors, microempreses i PIMES. L’objectiu d’aquests cursos és dotar els participants d'eines per desenvolupar i consolidar el seu projecte empresarial.

Hi ha un total de tres sessions programades. El proper dimarts 30 de maig a les 16h tindrà lloc la sessió Marketing Low Cost per empreses que comencen, on es donen claus per desenvolupar un pla de màrqueting. El dijous 8 de juny a les 9h serà el torn de la xerrada Com interpretar els papers del gestor. Balanç i compte de resultats, recomanable abans de realitzar el pla econòmic i financer. La darrera sessió tindrà lloc dimarts 20 a les 16 i tractarà sobre Personal Branding i gestió de marca.

Totes les sessions s'imparteixen al Magatzem 2 de la Tabacalera, duren 4 hores i són gratuïtes amb inscripció prèvia a través del web de Tarragona Impulsa. Les accions formatives del Servei d'Emprenedoria de Tarragona Impulsa continuaran a la tardor amb sis noves sessions dedicades a aspectes com el neuromàrqueting, la fiscalitat dels autònoms o el design thinking, entre d'altres.

Aquesta formació està subvencionada pel programa Catalunya Emprèn, amb el cofinançament de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i l'Ajuntament de Tarragona.

tracking