Diari Més

Reconeixement

Les Dominiques i Vedruna Sagrat Cor, dos dels centres guanyadors dels Premis Pilarín Bayés 2017

El proper dijous 1 de juny els infants de 2n B del col·legi Sant Domènec de Guzman i l’alumna Carla Ferrer Jordi de l’escola Vedruna Sagrat Cor participaran de la festa de lliurament dels premis

En total hi ha 15 contes guanyadors del certamen.

Les Dominiques i Vedruna Sagrat Cor, dos dels centres guanyadors dels Premis Pilarín Bayés 2017Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El col·legi Sant Domènec de Guzman i l’escola Vedruna Sagrat Cor de Tarragona són dues de les escoles guanyadores del Premi Pilarín Bayés 2017 de contes escrits per nens i nenes. El proper dijous 1 de juny els infants de 2n B del col·legi Sant Domènec de Guzman i l’alumna Carla Ferrer Jordi de l’escola Vedruna Sagrat Cor participaran de la festa de lliurament dels premis que se celebrarà al Parc Sanitari Sant Joan de Déu, a Sant Boi de Llobregat. Tots els premiats rebran una còpia del llibre il·lustrat per la Pilarín amb els 15 contes guanyadors.

El premi Pilarín Bayés, promogut per Sant Joan de Déu i l’editorial Mediterrània, enguany ha girat entorn de la temàtica El joc, juguem per créixer. En la present edició s’han rebut 800 contes classificats en tres categories coincidint amb els cicles de primària: inicial, mitjà i superior. En total s’han escollit 15 guanyadors, cinc contes de cada cicle.

Fruit de l’anàlisi de les experiències recollides als contes, l’especialista en jocs, Oriol Ripoll, elaborarà l’estudi Escoltem els infants, que permetrà tenir una visió en profunditat de com viuen el joc els infants. L’estudi estarà disponible al web a partir de juliol.

Els infants de 2n B del col·legi Sant Domènec de Guzman recollint el guardó.

Les Dominiques i Vedruna Sagrat Cor, dos dels centres guanyadors dels Premis Pilarín Bayés 2017Twitter

tracking