Diari Més

Municipal

Denuncien la col·locació irregular de cartells de la fira de descomptes a Tarragona

Esquerra critica que els cartells publicitaris s’han col·locat a plafons del projecte Display, reservats per acollir projectes artístics

Imatges dels cartells de la fira de descomptes col·locats de forma irregular.

Denuncien la col·locació irregular de cartells de la fira de descomptes a TarragonaFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ERC-MES-MDC ha denunciat que s’ha col·locat publicitat de forma irregular a Tarragona. Concretament el grup municipal fa referencia als cartells publicitaris de la fira de descomptes Radical Market! que s’han penjat als plafons del projecte Display del carrer Gasòmetre, els quals estan destinats a acollir projectes artístics. Aquests cartells també es poden observar en altres llocs on està prohibit col·locar publicitat, com tanques o parets.

Els republicans demanen que l’ajuntament obligui l’empresa anunciadora a retirar els cartells de forma immediata i a assumir les despeses que se’n puguin derivar. «És inadmissible que un espai adreçat a acollir projectes artístics sigui envaït per publicitat comercial», afirma el portaveu d’ERC Pau Ricomà qui demana aplicar, si s’escau, la sanció corresponent a l’empresa anunciadora. D’altra banda, des d’ERC, demanen a l’equip de govern que vetlli per mantenir en condicions els plafons d’art al carrer.

tracking