Diari Més

Ciutadans denuncia que el pàrquing del Cementiri comenci a ser de pagament

El seu portaveu, Rubén Viñuales, vol «mantenir la gratuïtat» per poder «estalviar-li una despesa extra als treballadors del consistori»

Imatge de l'estat actual de l'aparcament del cementiri.

Ciutadans denuncia que el pàrquing del Cementiri comenci a ser de pagamentCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tal com publicava ahir aquest mitjà, el pàrquing del cementiri estarà asfaltat i serà zona taronja aquest estiu. El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a Tarragona, Rubén Viñuales, ha criticat la «política recaptatòria de l’equip de govern en relació a l’aparcament a la ciutat», davant la decisió d’asfaltar i delimitar com a zona taronja el pàrquing dissuasiu del cementiri. En aquest sentit, ha denunciat que «el centre de la ciutat es quedi sense pàrquing gratuït».

Viñuales li ha recordat al govern socialista i popular que «la despesa de la nova zona taronja repercutirà directament en els treballadors del Consistori», concretament «en uns 300 euros anuals donades les actuals tarifes del parquímetre». Per això, ha instat a l’equip de govern a «facilitar les condicions laborals als seus treballadors» i «mantenir la gratuïtat del pàrquing», ja que «Tarragona només compta amb tres pàrquings gratuïts, i els dos restants es troben a Bonavista i a Sant Pere i Sant Pau». Finalment, Viñuales ha dit que «l’equip de govern podria repensar-se les nostres propostes d’aparcament, que van ser rebutjades, però tenien la intenció d’augmentar els pàrquings gratuïts».

tracking