Diari Més

Medi Ambient

Tarragona celebra el dia del Medi Ambient amb la biodiversitat de la zona

Diverses activitats tindran lloc del 27 de maig a l’11 de juny

Un moment de la presentació de les activitats, que ha tingut lloc aquest dijous.

Tarragona celebra el dia del Medi Ambient amb la biodiversitat de la zonaAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El respecte a la natura es convertirà en protagonista a la ciutat de Tarragona del 27 de maig a l'11 de juny amb un programa d'activitats organitzades en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient, que tindrà lloc el 5 de juny. El consistori, amb la col·laboració de Arnia, Associació Aurora, FCC, GATA, La Sínia, L’Hort de la Sínia i Mare-Terra, ha preparat un conjunt d'activitats que donaran el tret de sortida aquest cap de setmana.

El dissabte i el diumenge, es faran itineraris ornitològics per descobrir la diversitat d’aus que habiten en l’entorn natural més immediat de la ciutat, com els Jardins del Camp de Mart i el passeig de les Palmeres. El divendres dia 2, el Metropol acull els XXII Premis Ones Mediterrània, on es reconeixerà la tasca en defensa del medi ambient de la cantant Marina Rossell, l’advocada Cristina Almeida i els membres del Consell Municipal de la Discapacitat de Tarragona, entre d’altres. L’Associació Mediambiental La Sínia celebrarà el seu 20è aniversari amb un recorregut per conèixer la biodiversitat del riu Gaià, el dissabte 3 de juny. El diumenge dia 4, l’Associació Aurora i GATA proposen la descoberta dels ecosistemes del bosc de la Marquesa.

Altres activitats destacades seran la instal·lació del punt informatiu 'Separa bé l’orgànica', a la Rambla Nova, la descoberta de les papallones autòctones i la visita a un petit apiari per conèixer com funcionen les abelles. L’Escola de Natura Francolí obrirà les seves portes el dissabte dia 10, i les activitats es clouran amb la cinquena jornada Fem Francolí!, per descobrir i conservar el bosc de ribera.

tracking