Diari Més

Societat

Una nova galeria d'art del Minipop recull les millors fotos fetes pels minireporters

L'exposició Objectiu Minipop és el resultat del taller de fotografia que es va portar a terme l'any passat

Els més petits podran tornar a gaudir enguany d'un taller de fotografia

Una nova galeria d'art del Minipop recull les millors fotos fetes pels minireportersCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els 14 minireporters que van participar al taller creatiu de fotografia en l’anterior edició del Minipop exposaran les seves fotografies mitjançant l’exposició Objectiu Minipop, patrocinada per Repsol. Aquest espai, situat al passeig de les Palmeres, s’inaugurarà el proper 2 de juny a les 17.45h i es podrà visitar fins diumenge. En la galeria s’hi mostraran una selecció de 25 fotografies fetes el darrer any per infants d’entre 8 i 12 anys seguint les recomanacions de Jaime Rojas i Rosa Rovira, els fotògrafs oficials del festival.

A causa de l’èxit i el resultat del taller, l’organització ha decidit repetir-lo enguany perquè altres nens i nenes tinguin l’oportunitat de viure l’experiència. Els interessats s’hi poden inscriure fins al diumenge 28 de maig a la nit enviant un correu electrònic a tallers@minipop.cat amb el nom del participant, l'edat (han de tenir entre 8 i 12 anys), el telèfon de contacte del pare o la mare i el motiu pel qual es volen apuntar.

El taller es portarà a terme en tres torns el 2 de juny de 18:30 a 20:30h, el 3 de juny de 18:30 a 20:30h i el 4 de juny de 12 a 14 hores. Els participants hauran de portar la seva pròpia càmera. L'activitat s'iniciarà a l'espai de l'exposició fotogràfica, on hi haurà la presentació i una sessió de 20 minuts de teoria. Posteriorment, els participants es mouran lliurement pel festival acompanyats dels seus pares. L'última mitja hora servirà per descarregar i seleccionar les fotografies. L'any vinent es farà una altra exposició amb les millors imatges que capturin enguany.

tracking