Diari Més

Societat

L'escola de l'Arrabassada de Tarragona prohibeix els spinners

És una reacció a la noticia d’una nena nord-americana que gairebé mor en empassar-se una peça

Imatge que l'escola ha fet arribar alspares en el comunicat de la prohibició de la joguina.

L'escola de l'Arrabassada de Tarragona prohibeix els spinners

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La direcció de l’escola de l’Arrabassada de Tarragona ha comunicat als pares dels alumnes que no es permetrà jugar amb spinners dins el centre. El popular joc, consistent en un mecanisme que gira sobre un eix, amb diversos braços, és una moda entre els escolars d’arreu d’Europa, després que hagi traspassat les fronteres atlàntiques. Precisament una noticia procedent del país on es va popularitzar la joguina, els Estats Units, ha estat ara la causa de la prohibició.

Tal com explica la direcció del centre en el seu comunicat, una nena de 10 anys va estar a punt de morir ofegada després d’empassar-se una de les peces de la joguina. El centre recordava la notícia recollida en un mitjà digital català i s’assenyalava que la prohibició era per la noticia.

Corroborant la possibilitat que els spinners puguin convertir-se en una joguina perillosa, en el mateix comunicat s’explicava que el passat divendres ja s’havien produït, al pati de l’escola, tres casos en els quals als nens se’ls havia desmuntat l’spinner.

tracking