Diari Més

La Guàrdia Civil celebra a Tarragona el 173è aniversari de la seva fundació

L'acte institucional ha estat presidit pel Subdelegat del Govern, Jordi Sierra Viu, i pel Tinent Coronel Jefe de la Comandància, Vicente Luengo Bertrán

imatge de l'acte institucional del 173è aniversari de la fundació de la Guàrdia Civil.

La Guàrdia Civil celebra a Tarragona el 173è aniversari de la seva fundacióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona ha acollit, el matí d’aquest dijous, l’acte institucional per commemorar el 173è aniversari de la fundació de la Guàrdia Civil. Els encarregats de presidir l’acte han estat el Subdelegat del Govern, Jordi Sierra Viu, i el Tinent Coronel Jefe de la Comandància, Vicente Luengo Bertrán. L’acte ha comptat amb la presència d’autoritats civil, judicials, militars, caps policials de l’àmbit provincial i local i altre entitats vinculades amb la Guàrdia Civil, així com una representació dels Guàrdies Civils en situació de Reserva i Retirat.

L’acte s’ha iniciat amb la imposició de la Creu del Ordre del Mèrit de la Guàrdia Civil, amb distintiu blanc a sis Guàrdies Civils,. Posteriorment s’han entregat diplomes als Guàrdies Civils que durant aquest any han passat a la situació de Reserva o Retirat pels serveis duts a terme durant la seva carrera professional al cos de la Guàrdia Civil. El capità D. Jacinto Tarín García ha donat les gràcies en nom de tots els homenatjats. L’acte ha finalitzat amb el parlament del Subdelegat del Govern i del Tinent Coronel i la interpretació de l’Himne de la Guàrdia Civil.

imatge de l'acte institucional del 173è aniversari de la fundació de la Guàrdia Civil.

La Guàrdia Civil celebra a Tarragona el 173è aniversari de la seva fundacióCedida

tracking