Diari Més

«L'ambulància no ha vingut i m'ha portat a l'hospital el marit de la farmacèutica»

El president de l’Associació de Veïns de la Plaça 1 de Maig, Modesto Pallejà, diu que el fet que ha viscut en primera persona és «una vergonya»

Pallejà, al seu domicili després de fer-se la cura.

«L'ambulància no ha vingut i m'ha portat a l'hospital el marit de la farmacèutica»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Modesto Pallejà, president de l’Associació de Veïns de la plaça 1 de Maig, va ser intervingut quirúrgicament el passat 5 de maig i dimecres, dimecres, havia d’anar a fer-se una cura a consultes externes de l’Hospital Joan XXIII. L’ambulància que l’havia de portar al centre sanitari des de Torreforta «havia de passar a recollir-me a les 8:30 hores i, com no venia i arribava tard a la consulta, m’ha traslladat en el seu cotxe el marit de la farmacèutica». Com a conseqüència de l’operació en un peu, la quarta, «en la qual em van fer un empelt d’os i em van posar dues peces metàl·liques, he de moure’m en cadira de rodes perquè no puc posar el peu a terra». Dimecres, al Joan XXIII, «em van treure 32 grapes».

Pallejà es va mostrar «indignat» per la situació que va viure i va declarar a Diari Més que «el servei d’ambulància és una vergonya». El president de l’entitat veïnal va explicar que «a les 8:15 ja estava al carrer, preparat perquè em vinguessin a recollir a les 8:30, però com no venia i feia tard, ha estat el marit de la farmacèutica qui s’ha prestat a portar-me a l’hospital quan ja eren les nou del matí». Pallejà va remarcar que «m’han dit que l’ambulància estava de camí, però no sé si al final ha vingut o no». «El que és segur és que en el moment de marxar jo cap al Joan XXIII no hi era a lloc», va dir.

Un cop finalitzada la cura, Pallejà va decidir presentar «un escrit de protesta davant la secció Atenció a l’Usuari, però estava tancada». Finalment, «l’he pogut fer i la treballadora que hi havia al taulell del vestíbul ha segellat el document». En l’escrit va denunciar que el de l’ambulància «és un servei privat de vergonya».

Modesto Pallejà va informar a aquesta redacció de la seva intenció de fer arribar l’escrit amb la reclamació al president de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) Antoni Peco, i al de la Coordinadora d’Entitats de Tarragona (CET), Ángel Juárez, «perquè situacions com aquesta no s’han de permetre».

Precisament, la setmana passada el president de la CET va denunciar a aquest mitjà els problemes que va tenir per ser traslladat a un hospital quan va trucar al 112 per informar que estava patint forts dolors, que, un cop al centre assistencial, van confirmar que eren resultat de l’infart que estava patint en aquells moments». Juárez va relatar que «si el que vaig patir quan em trobava a casa hagués estat un atac agut, m’hauria quedat en el lloc», i va subratllar que «en preguntar perquè no havia vingut l’ambulància UCI, em van dir que estava ocupada».

tracking