Diari Més

Ensenyament

Xerrada sobre com millorar l'aprenentatge a l'escola gràcies als jocs

El Club Diògenes Tarragona ha convidat, el 10 de juny, a tres docents que han aplicat sistemes de gamificació a l'aula

Els jocs de rol seran tractats també en la xerrada sobre gamificació a l'escola.

Xerrada sobre com millorar l'aprenentatge a l'escola gràcies als jocsAssociació Club Diògenes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Lúdica i Cultural Club Diògenes Tarragona ha organitzat pel pròxim 10 de juny a les 11h, una xerrada-taller amb el nom 'Aprenentatge a través dels jocs i gamificació com a eina d’innovació docent' i que se celebrarà a la seu de l'entitat, al local de l'Associació de Veïns de la Part Alta de Tarragona. El local és a la plaça de Sant Antoni, núm. 1

Es tracta d'una xerrada pensada perquè els docents descobreixin com es poden implementar els jocs en la seva tasca, en qualsevol etapa educativa. Per l'associació, «en un moment en que està obert el debat sobre com hauria de ser el sistema educatiu del futur, la gamificació i l’aprenentatge mitjançant els jocs estan guanyant cada vegada més espai en la millora de processos d’aprenentatge».

Els ponents de la xerrada seran, Jan Gonzalo , llicenciat en Geografia i Historia i en periodisme, actualment professor de comunicació en la Universitat Rovira i Virgili; Albert Parrilla Quiles, professor de ciències a l'ESO; i Maria Sabiote, professora de ciències socials a l’Escola Mare de Déu de l’Assumpció d’ESO i Batxillerat, membre de 'Gamifica tu Aula' i co-organitzadora de la trobada de professors INNOBARcelona.

Tots tres son docents pioners i educadors innovadors en el camp de l’aprenentatge a través del joc.

La xerrada es farà en el marc de les Jornades del Club Diògenes de Tarragona, esdeveniment que ofereix la possibilitat de descobrir o gaudir d’aquests jocs, molts encara desconeguts, recolzar els autors, reflexionar sobre diferents aspectes dels jocs i donar a conèixer les novetats dins del mercat.

El Club Diògenes és una associació sense ànim de lucre, fundada l’any 2012 per jugadors de rol i jocs de taula tarragonins amb els objectius de fomentar la pràctica i difusió dels jocs de rol i de taula.

tracking