Diari Més

Cultura

Cristina Torrente i Marta Gago guanyen el concurs #365testimo dels Centres Cívics de Tarragona

Torrente ha guanyat el concurs d'Instagram, mentre que Gago ha estat la guanyadora del certamen literari

Imatge

Cristina Torrente i Marta Gago guanyen el concurs #365testimo dels Centres Cívics de TarragonaCristina Torrente (@crispilandia.23)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Centres Cívics de Tarragona i la comunitat d’Instagramers de Tarragona van lliurar el passat divendres els premis del 4t concurs d’Instagram #CentresCivicsTGN i el 1r Certamen literari sota la temàtica de l’amor: #365testimo. Cristina Torrente, usuària @crispilandia.23 a Instagram, ha guanyat el concurs d’Instagram, mentre Marta Gago, autora de l’obra Testament d’amor ha estat la guanyadora del Certamen literari.

En el concurs d’Instagram hi han participat un total de 243 imatges que complien totes les condicions de les bases del concurs, tot i que se’n van etiquetar 319 del 18 d’abril al 7 de maig. En total es van escollit 19 imatges finalistes. D’aquestes el primer premi va anar per Cristina Torrente, @crispilandia.23, que s’ha emportat una càmera instantània i un sopar per dues persones al restaurant Sadoll. El segon premi, dotat amb un curs de l’Escola de Lletres de Tarragona + 3 places als monogràfics de la Xarxa de Centres Cívics ha estat per a Esther Martinez, @mohicano1969 a Instagram. El tercer premi, dotat amb dos places als monogràfics de la Xarxa de Centres Cívics, ha estat per a Mariona Fernandez, @ionaferbla a Instagram.

En el I Certamen literari hi van participar un total de 9 persones. La Casa de les lletres i la URV van atorgar el primer premi a Marta Gago Panadès amb el seu relat Testament d’amor, qui s’ha emportat una càmera instantània i un sopar al restaurant el Sadoll. El segon premi, dotat amb una plaça per un curs de l’Escola de lletres de Tarragona + 3 places als monogràfics de la Xarxa de Centres Cívics, ha estat per a l’obra Un nou amor – lletra de Teresa Duch Dolcet. El tercer premi, premi, dotat amb 2 places als monogràfics de la Xarxa de Centres Cívics, ha estat per a Desirée Casimiro Yepes.

tracking