Diari Més

Societat

L'actor David Verdaguer i el bloguer 'Yonolotiraría', a l'Estiu Jove Tarragona

Del 30 de juny al 16 de setembre s’ofereixen més de 100 propostes lúdiques per a joves de 12 a 35 anys

Imatge d'arxiu de David Verdaguer en un photocall.

L'actor David Verdaguer i el bloguer 'Yonolotiraría', a l'Estiu Jove TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest any, l’Estiu Tarragonajove arriba amb més de 100 propostes i opcions formatives, lúdiques i culturals. Del 30 de juny al 16 de setembre, els joves de 12 a 35 anys disposaran de més de 2.000 places a les activitats formatives de la ciutat. Les activitats es realitzaran a l’Espai Jove Kesse i a l’Espai Jove La Palmera, però també n’hi haurà a d’altres espais de Tarragona, com elParc del Francolí, la platja Llarga, els Jardins del Camp de Mart, La Torre Forta, al Pont del Diable i el mercat de Bonavista, entre molts altres.

La programació d’aquest estiu s’ha elaborat a partir de les més de 60 propostes rebudes, la major part provinents de grups de joves, col·lectius i entitats.Un 55% de la programació és nova. Entre aquesta, en destaca la presència del conegut bloguer i influencer 'Yonolotiraría', Javier Barquín, que oferirà un taller 'Do it Yourself' d’explotació d’idees de reciclatge en clau creativa. També l’actor David Verdaguer realitzarà un laboratori teatral basat en l’art per parlar d’humor i teatre amb sentit comú. A més de les propostes artístiques, es posa en marxa un Casal de cinema i acció que dirigiran Eva Vallès i Ariadna Costa, amb l’objectiu d’apropar la feina que hi ha darrere d’una producció audiovisual.

Les inscripcions a l’Estiu Tarragonajove s’obriran el dia 1 de juny i es podran fer en aquesta pàgina web, i també presencialment als espais joves: Oficina Jove del Tarragonès i Espai Jove Kesse.

tracking