Diari Més

Platges

El lloguer de gandules i tendals arriba a l'Arrabassada i la Savinosa

Dels vint-i-dos lots que oferia l’Ajuntament al concurs públic, entre guinguetes i d’altres serveis, set s’han quedat deserts

Els usuaris de l'Arrabassada podran comptar amb dos nous serveis aquest estiu.

El lloguer de gandules i tendals arriba a l'Arrabassada i la SavinosaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les platges de Tarragona tindran, aquest estiu 2017, diverses novetats. L’Arrabassada i la Savinosa, per exemple, comptaran amb el servei de lloguer de gandules i tendals. Es tracta d’un servei que l’Ajuntament va oferir al concurs públic d’autoritzacions municipals per a l’explotació dels serveis de temporada a les platges de Tarragona, obert a principis d’abril. La Savinosa comptarà amb un espai de lloguer, mentre que l’Arrabassada en tindrà dos. A banda, també hi haurà aquest servei a Tamarit, mentre que La Móra i la Llarga no en tindran.

L’Arrabassada també oferirà, enguany, un altre servei que fins ara no tenia. Es tracta del lloguer de taquilles per deixar objectes personals. Per un preu encara per determinar, els usuaris podran guardar els objectes de valor a l’entrada de la platja. L’espai s’ubicarà, amb tota probabilitat, al costat de la Creu Roja, és a dir, al centre de l’Arrabassada.

D’altra banda, el lloguer d’embarcacions a motor –el servei d’oci la banana– s’oferirà a les platges de Tamarit i la Llarga. Així doncs, la platja de La Móra no en tindrà, perquè el lot ha quedat desert. En aquest sentit, fonts municipals expressaven que «ja teníem previst que no s’adjudiquessin tots els lots». D’un total de vint-i-dues ofertes que hi havia al concurs, se’n han adjudicat setze, és a dir, set han quedat desertes.

Els serveis a les platges tarragonines es completarà amb el lloguer d’embarcacions sense motor i les guinguetes. Les platges de Tamarit, La Móra, la Llarga i l’Arrabassada comptaran amb el primer servei. I pel que fa a les guinguetes, només s’oferia un nou espai al Miracle, que finalment s’ha adjudicat. Per la seva banda, la Savinosa en tindrà una, l’Arrabassada tres i la Llarga una, després d’haver-ne perdut dues respecte a l’any passat.

Els propers dies, les empreses adjudicatàries podran començar a muntar els seus espais. Segons informaven fonts municipals, «nosaltres ja hem enllestit la feina, i ara caldrà que la Generalitat doni el sí definitiu». Així doncs, les platges tarragonines oferiran nous serveis, com per exemple el lloguer de gandules i tendals a platges que no el tenien o el lloguer de taquilles, que mai no s’havia vist a les platges de la ciutat i que donarà seguretat als usuaris. La temporada 2017 està a punt de començar.

tracking