Diari Més

Delafé tanca el cicle Radar Palmfest aquest cap de setmana a Tarragona

Els tarragonins Tarde Mañana Noche també actuaran a la Sala Zero

Després que Helena Miquel abandonés el grup, Delafé publica un nou disc «menys ensucrat»

Després que Helena Miquel abandonés el grup, Delafé publica un nou disc «menys ensucrat»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cicle de música Radar Palmfest posa punt i final aquest cap de setmana, i ho farà amb un dels caps de cartell, amb el barceloní Delafé. Óscar D'Aniello porta a Tarragona el seu primer disc en solitari després de la seva etapa com a Delafé y las Flores Azules, 'La fuerza irresistible', que va veure la llum el 2016. La Sala Zero acull el concert dissabte a les 10.30 hores de la nit. A l'esdeveniment musical també hi tocaran els localsTarde Mañana Noche.

'La fuerza irresistible', el primer treball en solitari de D'Aniello, és tota una declaració d'intencions convertida en una barreja perfecta de llum, color i alegria gens continguda. Les cançons de l'àlbum porten missatges contundents que es mesclen amb l'energia de Delafé i els ritmes que el caracteritzen de pop, hip-hop, soul, funk, electro i fins i tot, disco.

Per altra banda, els tarragonins Tarde Mañana Noche són una de les bandes amb més futur de l'escena musical local, i els espectadors podran ser-ne testimonis dissabte a la nit.

L'obertura de portes pel doble concert serà a les 10 de la nit. Les entrades es poden comprar anticipadament a Shiva Music i Discos Arsis a Tarragona, i a Spook Records, Discos Qui'k i H-Records a Reus. També es poden adquirir online a través de la pàgina web de Sala Zero. El preu de l'entrada anticipada és de 12 euros, i de l'entrada a taquilla és de 15.

tracking