Diari Més

Arriben els 2 milions d'euros de Loteries i Apostes de l'Estat pels Jocs Mediterranis

La presidenta de la societat estatal i l'alcalde de la ciutat signen el contracte de patrocini que segella el finançament de la cita esportiva

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i la presidenta de la Societat Estatal Loteries i Apostes de l'Estat, Inmaculada García Martínez, després de signar contracte de patrocini.

Arriben els 2 milions d'euros de Loteries i Apostes de l'Estat pels Jocs MediterranisACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Loteries i Apostes de l'Estat ha fet efectiva l'aportació, a la qual s'havia compromès, de 2 milions d'euros pels Jocs Mediterranis de Tarragona. L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i la presidenta de la Societat Estatal Loteries i Apostes de l'Estat, Inmaculada García Martínez, han signat aquest divendres el contracte de patrocini que segella el finançament de l'esdeveniment esportiu del 2018. L'acord estipula que Loteries i Apostes de l'Estat, com a nou soci oficial dels Jocs Mediterranis, abonarà 1 milió en el moment de la signatura i l'altra meitat, en el primer trimestre del 2018. García, que ha expressat la satisfacció d'aquest patrocini, ha descrit els Jocs com «un esdeveniment que posa en valor el referent que és Espanya en l'esport internacional».

El govern espanyol invertirà 10,5 milions d'euros als Jocs a través dels pressupostos generals de l'Estat. A part, ja es van percebre 2,5 milions d'euros que va aportar el Consejo Superior de Deportes el 2016 -quantia que s'ha destinat a remodelar el Nou Estadi i la pista d'atletisme de Campclar- i aquests 2 milions procedents del patrocini de les Loteries i Apostes del Estado. Així, l'aportació global de l'Estat s'eleva als 15 milions d'euros.

tracking