Diari Més

Fa temps que clients de l'Hotel Imperial Tarraco anuncien la decadència

Els treballadors renuncien a reunir-se amb l’Ajuntament per no interferir en les negociacions que porten davant l’imminent tancament de l’establiment

L'establiment arrossega dificultats econòmiques des de fa temps.

L'Hotel Husa Imperial Tarraco tancarà les seves portes per problemes econòmicsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els comentaris que en els darrers mesos han penjat a la xarxa usuaris de l’Hotel Imperial Tarraco ja anunciaven que, a més de les dificultats econòmiques del grup Husa, la decadència de l’establiment del passeig de les Palmeres era una realitat inqüestionable. Són majoria, entre un total de noranta comentaris escrits en el mateix web de l’hotel, els clients que dediquen dures crítiques a l’establiment tarragoní que va obrir portes el 1963. Pocs són els comentaris de caràcter positiu i, en la majoria dels casos, les opinions exposades fan referència a la ubicació i a les vistes des de les habitacions que donen al front marítim de Tarragona.

Sense anar més lluny, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va manifestar ahir en una entrevista que va concedir a Tarragona Ràdio que «l’etapa del grup Husa a l’Hotel Imperial Tarraco ha estat un desastre». En un dels comentaris, penjat fa una setmana, es pot llegir que l’hotel, un quatre estrelles, «està molt deixat, brut, i el servei és sec i poc amable». Afegeix que «les finestres de les habitacions no tanquen i es cola gent del carrer sense cap control».

Fa un mes, una clienta va detallar en el seu escrit opinatiu una llarga relació de deficiències. «El pitjor hotel en què hem estat mai, i mira que hem viatjat moltíssim. Ens varen regalar un pack d’una nit d’hotel romàntica, el vàrem escollir perquè en les fotografies ensenyaven i donaven a entendre unes habitacions esplèndides i noves, com d’un gran luxe». La realitat que es va trobar va ser, segons va remarcar, molt diferent. «A la recepció d’entrada, el sostre està que cau i la imatge que ofereix és llastimosa, les parets de l’habitació velles i amb trossos de pintura que havien caigut i, les vistes, espectaculars, però a la finestra hi havia fauna de tants bitxos que hi havien, la catifa del terra era de quan varen inaugurar l’hotel, vella i molt bruta, i el bany vell i amb cortines per dutxar-se». Aquesta usuària va afegir en el seu comentari que «ens va entrar molt fàstic i ens vàrem queixar, van dir que aquestes habitacions eren les més velles i ens van dir que les guardaven per aquestes ofertes, però, que si pagàvem 20 euros, ens donaven una altra habitació». «La següent habitació estava més fresca, amb l’aire encès, un sol llit de matrimoni i més nova, però també necessitava força reparacions», va afegir.

«Vell, deixat i descuidat»

Una altra clienta va descriure l’Imperial Tarraco com un hotel «vell, deixat, descuidat, brut, amb mobiliari antic (les taules les anivellen amb cartons), piscina buida i gespa morta». Entre les referències, també hi ha una que diu que «l’habitació no estava massa neta i ens vam trobar una cuca bastant gran a la nit». Malgrat aquesta descripció, l’hotel «està ben situat i les vistes són precioses».

Un altre usuari resumia, en un breu escrit, que «el servei és depriment i l’abandonament de l’hotel és total. Vam anar amb el pack La vida és bella i ens van donar una habitació sense terrassa». No té desperdici la crítica d’un client que diu que «és el pitjor hotel de quatre estrelles on he estat. L’habitació és penosa i el bany fastigós. Algun estament oficial hauria de prendre cartes en l’assumpte pel que fa al nombre d’estrelles perquè aquest no arriba a quatre». I més extremat és el d’un client que escriu «el personal fantàstic, però els esvorancs, humitats, goteres.... imperdonables».

També hi ha comentaris favorables a la instal·lació hotelera, tot i que són minoritaris. Un d’ells diu que es tracta «d’un hotel que domina el Balcó del Mediterrani. Està situat en un lloc d’extraordinàries vistes. Tot el complex és propietat de la cadena Husa». En un altre, es remarca que «si t’allotgen en una habitació amb vistes, pots experimentar Tarragona des del començament del dia».

Un tercer comentari aparegut al web de l’hotel afirma que «és un hotel una mica vell, que necessita algunes reformes, però té les millors vistes a la ciutat de Tarragona». I un client, diu: «Bon hotel, a preus assequibles. Vistes immillorables». Per últim, un usuari italià descriu que «la ubicació és la millor per visitar Tarragona i, a més, a prop està el mar».

tracking