Diari Més

Una jornada d'activitats infantils al Port per promoure el lleure familiar

'La mar de Famílies' tindrà lloc el 13 de maig a partir de les 10.30 hores

Un moment de la presentació de la jornada, on hi haurà un espectacle d'animació infantil a càrrec del grup 'El Rovell d'Ou'.

Una jornada d'activitats infantils al Port per promoure el lleure familiarCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Jornada Familiar 'La mar de Famílies', organitzada conjuntament pel Consell Comarcal del Tarragonès i el Port de Tarragona, s'inicia al Moll de Costa del Port el proper 13 de maig a les 10.30 hores. La jornada, dirigida a tots els infants de 6 a 12 anys i a les seves famílies que participen als serveis d’intervenció socioeducativa- Centres Oberts i Tallers d’Acció Socioeducativa (TASTA) de l’Àrea Bàsica del Tarragonès i Vila-seca juntament amb els seu equips educatius, s'organitza en motiu de la commemoració dels 25 anys de serveis socials comarcals al Tarragonès i el XVII aniversari del Museu del Port de Tarragona.

L’objectiu de 'La mar de Famílies' és promoure el lleure educatiu i familiar, així com també proporcionar un millor coneixement del Port i el seu Museu entre els veïns i veïnes dels diferents municipis de la comarca. S’han previst diversitat d’activitats, entre les quals hi ha la narració de contes, gimcanes, tallers, jocs i activitats d’expressió plàstica. Algunes d’aquestes activitats, en concret els contes i els tallers, estaran obertes, prèvia una petita inscripció a l’espai d’informació, a la participació lliure d’infants d’aquesta edat que vinguin amb les seves famílies. La cloenda de la jornada consistirà en un espectacle d’animació infantil a càrrec del grup 'El Rovell d’Ou', obert també a totes les famílies de la ciutat que ens hi vulguin acompanyar.

També hi col·laboren el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, el Consell Esportiu del Tarragonès, l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona i La Fundació Privada 'En Xarxa'.

tracking