Diari Més

Enxampat intentant forçar la porta d'un habitatge amb un martell i una escarpa

Un veí va alertar a la Guàrdia Urbana, que va detenir l’home per un delicte de robatori amb força

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Detingut després de ser enxampat injectant-se cocaïna al centre de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alerta d’un veí va permetrà que la Guàrdia Urbana detingués, el passat dilluns 1 de maig, un home com a presumpte autor d’un robatori amb força en un habitatge del centre de Tarragona.

Els fets van succeir a les 23h, quan un veí va trucar al cos policial alertant que un individu havia entrat en la zona comunitària d’un edifici proper al seu amb un martell i una escarpa, eines que estava utilitzant per intentar obrir una porta.

Una patrulla es va traslladar fins al lloc dels fets i va enxampar el lladre intentant accedir a l’habitatge amb l’ajuda de les eines descrites. En adonar-se de la presència policial, l’home va deixar de picar, va deixar les eines al terra, i va reconèixer que volia entrar al domicili, motius pels quals se’l va detenir.

Dispositiu especial de vigilància a la Fira d’Abril de Bonavista

D’altra banda, del 28 d’abril al dia 1 de maig, la Guàrdia Urbana va dur a terme un dispositiu especial de vigilància a la Feria de Abril de Bonavista. Es van realitzar 50 identificacions, es van multar onze vehicles per diferents motius i es van obrir diligències per incompliment de les ordenances municipals. Així mateix, es van dur a terme set assistències sanitàries i es va localitzar la mare d’un menor que s’havia perdut.

tracking