Diari Més

La tarragonina Anna d'Ivori publica el seu disc debut

Recentment s'ha estrenat el videoclip de la cançó Rere els Vidres, i la productora Slipcast està preparant el rodatge del segon

Una imatge del primer videoclip de la banda, Rere els Vidres, amb Anna d'Ivori al fons.

La tarragonina Anna d'Ivori publica el seu disc debutYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rere els Vidres és el nom de l'àlbum debut de la tarragonina Anna d'Ivori i la seva banda, formada per Albert Domingo, Adrià Mort i Gerard Roca. El disc veu la llum el 4 de maig, i estarà disponible a diferents plataformes digitals com Spotify, Itunes i Youtube, i a la botiga Shiva Music de Tarragona havent-lo encarregat.

L’àlbum, enregistrat a Amanita Estudi (Constantí) per Sergi Sabaté, consta de 10 temes produïts per la banda al llarg d'un any. El grup de gòspel tarragoní Singtònics, sota la direcció d’Albert Galcerà, protagonitza la cançó que clou el disc i es titula La lluna. El tema es pot escoltar a continuació:

La presentació d’aquest projecte està programada pel dissabte 10 de juny, a les 20 hores al Bar Highland, i comptarà amb un espectacle que farà un repàs de les cançons d’aquest primer disc, però que també inclourà diverses sorpreses i col·laboracions.

El primer videoclip

La formació ja ha presentat un primer videoclip de la cançó que dóna títol al disc, Rere els Vidres, i que per ara compta amb més de 2.000 visualitzacions a Youtube. Està gravat per la productora tarragonina Explay sota la direcció de Jeremy Alonso i Carlos Gómez, i va ser publicat el passat 20 d’abril. Es pot veure a continuació:

Actualment ja s’ha començat a preparar el rodatge del segon videoclip, concretament de la cançó més important del disc, anomenada La ciutat. La productora tarragonina Slipcast intentarà plasmar, a través de diverses imatges identificatives de Tarragona, el profund missatge de la cançó que obre el disc.

tracking