Diari Més

Vint-i-tres nous col·legiats reben les togues en la festa col·legial de l'ICAT

Durant la cerimònia també es va lliurar un reconeixement als col·legiats que han complert 25 anys d’exercici professional en l’àmbit de l’ICAT

En la cerimònia es va dur a terme la imposició de togues als nous col·legiats.

Vint-i-tres nous col·legiats reben les togues en la festa col·legial de l'ICATICAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICAT va celebrar, el passat 28 d’abril, la festa col·legial, en la qual es van imposar les togues a un total de vint-i-tres nous col·legiats. Aquest acte els dona la benvinguda a la professió de l’advocacia de forma simbòlica i els dóna llum verda oficial per exercir-la. En la cerimònia també s’han atorgat les distincions a un total de 19 col·legiats que han complert 25 anys d’exercici professional continuat en l’àmbit de l’ICAT.

L’esdeveniment va ser presidit pel Conseller de Justícia, Carles Mundó, i la Secretària d’Estat de Justícia, Carmen Sánchez-Cortés. Tambié hi eren presents el degà de l’ICAT, Manel Albiac; el president del Consell de l’Advocacia Catalana, Carles McGragh; la tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando; el President de l’Audiència Provincial de Tarragona, Javier Hernández; i el fiscal en cap de l’Audiència Provincial, Xavier Jou.

tracking