Diari Més

Societat

Centenars de persones es donen cita a la Floresta contra el Niemann Pick

L’Estadi acull una jornada lúdica amb activitats destinades a ajudar a trobar solució a la malaltia

Centenars de persones es donen cita a la Floresta contra el Niemann Pick

Centenars de persones es donen cita a la Floresta contra el Niemann PickOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tothom amb Javier Galera. Sota aquest lema, el CD La Floresta continua endavant amb tot tipus d’actuacions i d’esdeveniments que ajudin a millorar la vida d’un jove que pateix una malaltia molt estranya, com és la de Niemann Pick de tipus C, que la pateixen 19 persones a tot Espanya.

Però per al CD La Floresta, un club que sempre se solidaritza amb tota causa en la qual pugui ajudar, ha muntat aquest dilluns una festa majúscula a l’Estadi Municipal del barri tarragoní, amb una única meta: recaptar el màxim possible per ajudar a la Fundació Niemann Pick, que tracta de donar un cop de mà a les persones que la pateixen i que, a més, està investigant des de fa temps la fórmula per intentar curar definitivament la malaltia.

Es preveia una festa majúscula però, novament, el club presidit per Pablo Pedro González s'ha superat. Inflables, jocs de tot tipus, una Masterclass de zumba sobre la gespa i una paella com a colofó. Més de 500 persones tastaran l’arròs que ofereix el club, a tres euros el plat, amb la col·laboració d’un bon grapat de persones que, des de primera hora del matí, han estat treballant per a aconseguir el millor dels arrossos.

El camp s'ha anat omplint a primera hora del matí, on més de 300 persones han ballat al ritme de l’esmentada Masterclass, que tenia un preu de 3 euros, que anaven íntegrament a ajudar a trobar solució a la malaltia. Mentre aquesta activitat ha servit per fer caliu, l’ambient ha anat agafant cos al camp. El pàrquing de terra, completament ple, ha obligat a la gent a aparcar relativament lluny, ja que no hi cap ni una agulla.

Una festa majúscula

Aficionats del Nàstic i del CF Reus, a més, s'han donat cita al camp de la Floresta per participar de les activitats i, a més, fer temps abans d’assistir al partit que d'aquí poques hores esdevindrà protagonista a poca distància.

Des del CD La Floresta, organitzador de l’esdeveniment, han posat èmfasi en la gran ajuda dels col·laboradors, com són Ricardo Pacheco, H2O, Iván Gómez (Escola Venybaila), Lorena Dueso, Tatto Art JSTP i Fotem-li Canya.

tracking