Diari Més

Tarragona, subcampiona al campionat interportuari de futbol sala

Cadis va acollir el 22è torneig estatal de ciutats portuàries

L'equip tarragoní, amb el títol de segon classificat.

Tarragona, subcampiona al campionat interportuari de futbol salaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Totes les ciutats estatals que compten amb un port van participar, durant tota la setmana passada, al XXII torneig interportuari de futbol sala. El port de Tarragona va estar present en aquesta competició, que es va acabar el dissabte 29 d’abril i en el qual els tarragonins van aconseguir arribar a la final.

El torneig es va disputar a Cadis, i va comptar amb la participació de 17 equips de ciutats com Barcelona, Vigo, Ferrol, Almeria, Valencia i els amfitrions gaditans entre d’altres. Precisament l’equip del port de Tarragona va iniciar la fase eliminatòria derrotant a Cadis. Als quarts de final se les van veure amb Vigo, a qui van eliminar als penals per després, en semifinals, derrotar Barcelona en un dels diversos derbis que es van viure al torneig.

El resultat de la final, 5-0 favorable a Almeria, va ser el menys important. Els membres de l’equip del port tarragoní van gaudir d’una setmana de competició en la que van poder compartir moltes hores de convivència amb d’altres treballadors del sector, que van servir perquè cada ciutat donés el seu punt de vista i les seves experiències com a nucli portuari.

Esportivament parlant, el resultat de la final va ser molt celebrat. En la dissetena participació de l’equip del port de Tarragona en aquest campionat, la segona plaça aconseguida aquest any a Cadis és la millor classificació dels tarragonins.

tracking