Diari Més

Municipal

L'Ajuntament desconnecta la il·luminació i tapa la publicitat del tótem de Parc Riu Clar

Ho ha fet de forma subsidiària davant l’incompliment de l’empresa Annunzia Publicidad Exterior S.L, qui havia de fer aquestes tasques

Imatge del polèmic tòtem de Parc Riu Clar.

Imatge del polèmic tòtem de Parc Riu Clar.Mauri Fernández | Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona ha desconnectat la il·luminació del tòtem del Parc Riu Clar i ha tapat amb pintura la seva publicitat aquest divendres 28 d’abril al matí. El consistori ha decidit assumir aquestes tasques davant l’incompliment de l’empresa responsable, Annunzia Publicidad Exterior SL.

La Junta de Govern Local celebrada el 6 d’abril va acordar ordenar a Annunzia Publicidad Exterior SL. que, en el termini d’un mes, enderroqués el tòtem publicitari instal·lat al carrer Lluis Bonet i Amigó, 4, ja que l’Ajuntament de Tarragona, per una resolució del 22 de febrer de 2017, li va denegar la legalització que havia sol·licitat. També se li ordenava que havia de desconnectar la il·luminació i tapar la publicitat del tòtem en un termini de tres dies des de l’endemà de la notificació de la resolució.

La resolució es va notificar a l’empresa responsable el 24 d’abril. Donat que passat tres dies no l’ha complert, l’Ajuntament ho ha realitzat de forma subsidiària amb els costos econòmics a càrrec de l’interessat. Aquest divendres s’ha tapat amb pintura una banda de la publicitat del tòtem i dimarts es pintarà l’altra part.

tracking