Diari Més

Turisme

El Patronat de Turisme engegarà per primer cop una campanya televisiva

Els espots apareixeran a TV3 durant dues setmanes, i també a YouTube i les xarxes socials

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Patronat de Turisme de Tarragona apostarà, per primera vegada, per una campanya televisiva amb l'objectiu de «visibilitzar i posicionar la ciutat com a destí turístic», segons expressava la regidora de Turisme i presidenta del Patronat, Inmaculada Rodríguez. La campanya està composta d'un espot de 20 segons, quatre càpsules de 50 segons i un vídeo de 3 minuts. L'espot més curt apareixerà a TV3 durant dues setmanes en totes les franges horàries, i també a 'TV3 a la Carta' en els anuncis previs a les reproduccions. Les càpsules de 50 segons, centrades en el patrimoni, la gastronomia, les tradicions i les platges, apareixeran a les xarxes socials. I per últim, el vídeo de 3 minuts, es promocionarà a la web de Tarragona Turisme i a les plataformes de YouTube i Vimeo.

La campanya ha tingut un cost total de 36.000 euros. Segons detallava el gerent del Patronat, Ángel Arenas, «ens hem estalviat els costos de l'agència de publicitat i l'agència de mitjans, perquè hem negociat directament amb la televisió». Per aquest motiu, deia, «ens hem gastat 18.000 euros en la producció de l'anunci, i 18.000 euros més perquè pugui aparèixer a TV3».

Ni Arenas ni Rodríguez han descartat que, en els propers mesos, aquest espot pugui aparèixer en canals nacionals o internacionals, ja que està traduït al castellà, al francès i a l'anglès. Segons deien ambdós, «això només és la primera fase de la campanya de promoció».

Tarragona, un secret al Mediterrani

El Patronat de Turisme engegarà per primer cop una campanya televisiva

tracking