Diari Més

Veïns de la Part Alta enxampen a lladres intentant robar els cables d'una façana

Els individus han pogut escapar després que veïns que feien la vigilància nocturna els descobrissin in fraganti

El cablejat arrencat penja de la façana.

Veïns de la Part Alta enxampen a lladres intentant robar cables d'una façanaLucas Balbino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns de la Part Alta de Tarragona han enxampat in fraganti, la nit d'aquest dimecres cap a dijous, uns individus que estaven intentant robar el cablejat d'una façana d'una casa del carrer Arc d'en Toda, pròxim a la plaça de Sant Miquel. Els veïns estaven realitzant una patrulla urbana de vigilància noctura a causa de l'onada de robatoris i actes incívics que està patint la zona durant les nits, quan han descobert a les persones arrencant el cablejat de la façana. En adonar-se de la presència dels veïns, els presumptes lladres han començat a córrer per escapar-se del lloc dels fets.

Els veïns no han pogut localitzar, posteriorment, els individus, i per ara no s'ha procedit a la denúncia dels fets perquè les persones no han estat identificades. El cablejat, per ara, penja de la façana, i es pot comprovar com ha estat arrencat dels punts de suport. Tot sembla indicar que els lladres volien manllevar els cables per apropiar-se del coure del seu interior. Aquest metall té un mercat de compra venda molt ampli.

Lucas Balbino, portaveu de l’Associació de Veïns de la Catedral, a més de denunciar els fets, també explica que la Part Alta de la ciutat està sent l'escenari, últimament, de molts actes incívics. Pintades a les parets, destrosses del mobiliari urbà, robatoris a domicilis i intents de robatori que acaben amb portes i panys trencats, així com amb altres danys a les façanes de les cases, són el dia a dia amb el qual han de conviure els veïns de la zona.

El cablejat arrencat ara penja de la façana.

Veïns de la Part Alta enxampen a lladres intentant robar cables d'una façanaLucas Balbino

Una de les pintades que hi ha a la Part Alta.

Veïns de la Part Alta enxampen a lladres intentant robar cables d'una façanaLucas Balbino

tracking