Diari Més

Comerç

Primark obrirà el 14 de juny a Tarragona

L'establiment serà el més gran de Catalunya amb més de 4.300 metres quadrats

Les lletres gegants de Primark ja estan al Parc Central.

Primark ja llueix al Parc CentralBlanca del Cacho Estil-les

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'obertura de la botiga de Primark a Tarragona ja té data. L'establiment, que se situarà al Parc Central, obrirà les seves portes el proper 14 de juny, tal i com ha confirmat la companyia de roba irlandesa a Diari Més. Aquesta botiga es convertirà en la més gran de tota Catalunya amb més de 4.300 metres quadrats, que es troben al'espai que abans tenia el supermercat Eroski a la planta baixa del centre comercial.

L'obertura de la botiga ha generat un total de 150 llocs de feina que ja han estat coberts, després d'un procés de selecció en el qual han participat 2.800 candidats que, segons Stephen Mullen, director de Primark Iberia, «han mostrat un gran entusiasme i expectativa per la marca». Primark va començar a realitzar els processos de selecció de personal per a la botiga el passat mes de febrer, buscant persones que poguessin realitzar les funcions de Responsable de Departament, Responsable de Botiga, Responsable de Recursos Humans i Dependents, entre d'altres.

A la botiga de la capital tarragonina es podran trobar els mateixos productes de la marca que a d'altres països o fins i tot més dels que hi ha en algunes de les botigues de Barcelona, a causa de la seva mida, que supera els 4.300 metres quadrats a la planta soterrani. Aquesta, de la mateixa manera que els altres nous establiments de la cadena, comptarà amb un nou disseny, zona de descans, i servei gratuït de Wifi. Hi haurà un total de 47 emprovadors i 26 caixers, així com productes de la llar, calçat, rova de dona, home i nens.

Després de la de Tarragona, Mullen preveu obrir pròximament les botigues de Bilbao i de València, encara sense data concreta, i segueixen oberts a «d'altres oportunitats» que puguin sortir en un futur.En onze anys, Primak ha obert 44 botigues a Espanya, amb 6.700 treballadors, les últimes a Madrid i a Granada.

La cadena irlandesa té previst invertir 50 milions d'euros amb botigues d'Espanya -Palma de Mallorca, València, Bilbao i Tarragona-. Primark va facturar a Espanya en el seu últim any d'exercici final 920 milions d'euros. Enguany, ha complert 10 anys a Espanya liderant el mercat en nombre de clients i de peces venudes.

L'exterior del local del Parc Central on s'ubicarà la botiga.

Primark obrirà el 14 de juny a TarragonaDiari Més

L'exterior del local del Parc Central on s'ubicarà la botiga.

Primark obrirà el 14 de juny a TarragonaDiari Més

tracking