Diari Més

Economia

Plusfrésc arriba a la ciutat amb productes de proximitat i peix tarragoní

La cadena de distribució lleidatana obre a l’avinguda de Roma el primer supermercat a Tarragona i ja en té 72 a Catalunya i la Franja de Ponent

Vivi Pujol, durant la seva intervenció en l'acte d'iauguració del supermercat de l'avinguda de Roma.

Plusfrésc arriba a la ciutat amb productes de proximitat i peix tarragoníCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cadena de supermercats lleidatana SUPSA va obrir les portes ahir, a l’avinguda de Roma, del seu primer establiment Plusfrésc a la ciutat i el cinquè a les comarques tarragonines, després dels que tenen a Cambrils, Vilafortuny, Flix i Horta de Sant Joan. La inversió feta al supermercat de Tarragona ha estat d’1,7 milions d’euros, l’espai ocupa 1.200 metres quadrats, el supermercat compta amb una plantilla de 34 persones –deu han demanat el trasllat des d’altres supermercats de la cadena i vint-i-quatre són de nova contractació– i disposa d’un aparcament per als clients amb 67 places que disposen de carregador per a cotxes elèctrics, va informar Francisco González, director general de la cadena.

La presidenta de Plusfrésc, Vivi Pujol, va recordar que l’empresa la va fundar el seu avi l’any 1929, quan va obrir una botiga a Lleida. «Després de 87 anys d’activitat, l’avi no s’hauria cregut fins on podíem arribat: li hauria fet molta il·lusió assistir-hi a la inauguració del supermercat».

El de Tarragona és l’establiment número 72 de la cadena. A més dels cinc que té a les comarques tarragonines i els de Lleida, ha obert quatre a Barcelona i dos a la Franja de Ponent, va destacar Pujol, qui va afirmar que «Tarragona és un territori important per a nosaltres perquè comprem el peix a la Llotja del Serrallo i el distribuïm a totes les botigues del grup». «El nostre objectiu és fer que la compra rutinària, la de la setmana, no sigui monòtona i per aconseguir-ho cuidem al màxim els detalls i oferim un tracte excel·lent als clients, la qual cosa és, per a nosaltres, un dret del consumidor». A més, la presidenta de Plusfrésc va subratllar que «sempre que podem, treballem amb productors locals».

Per la seva banda, Francisco González, va manifestar que «ens fa il·lusió apropar els nostres productes als tarragonins» i va remarcar que aliments com el peix de Tarragona «el portem a localitats com Viella, Pont de Suert o Sort, perquè treballem amb productes de quilòmetre zero, de proximitat».

Obren més que tanquen

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va agrair «l’aposta que feu per Tarragona» i va destacar «la importància que el sector privat inverteixi en aquests moments en què la demanda comença a créixer». L’alcalde va mostrar-se molt satisfet pel que »des de fa dos anys es donen més llicències d’obertura de nos establiments que locals que tanquen i vol dir que «la crisi està girant en positiu».

Ballesteros va referir-se als llaços entre Tarragona i Lleida, «la Catalunya Nova», fet que «ahir –el dimecres– ho comentava amb l’alcalde Àngel Ros, a qui vaig dir que cada cop són més les empreses de Lleida que treballen a Tarragona, com una que ho fa a l’Anella Mediterrània». També va destacar que «en els últims vuit anys les inversions comercials s’han equiparat a les industrials i això demostra que el dinamisme del sector comerç és alt».

Per altra banda, Ballesteros va donar una especial importància a l’aposta de Plusfrésc «pels productes de proximitat, que cada cap són més demanats per les famílies i en s enorgullés que aquesta empresa distribueixi peix de la Llotja de Tarragona».

tracking