Diari Més

Empresa

Dow entrega els premis 2016 de Qualitat, Seguretat, Salut i Medi Ambient a SIEMSA Control i ATRIAN

L’objectiu d’aquests guardons és enfortir el vincle de Dow amb les 60 companyies de serveis i els seus més de 650 empleats

Imatge dels guardonats en els premis 2016 de

Dow entrega els premis 2016 de Qualitat, Seguretat, Salut i Medi Ambient a SIEMSA Control i ATRIANCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dow Chemical Ibérica ha entregat, en el marc de la reunió anual que organitza amb les empreses de serveis que col·laboren al Complex Industrial del Camp de Tarragona, els premis a les companyies que han obtingut els millors resultats en matèries de seguretat, qualitat i fiabilitat de les seves intervencions. Aquest esdeveniment reafirma la importància de la integració, la col·laboració i la feina conjunta de Dow i de les 60 empreses de serveis que treballen al Site de Tarragona, representades en aquest acte per 140 directius i responsables de prevenció i qualitat.

Els encarregats d’organitzar l’esdeveniment han estat el Director de Compres, Damián Guerricagoitia, i el Responsable de Seguretat d’Empreses de Serveis de Dow a Tarragona, Fran Sánchez. Aquest acte posa de manifest «la rellevància per Dow de la tasca que desenvolupen els empleats de les empreses de serveis que treballen al Centre», els quals «són una peça clau», assegura Fran Sánchez.

En el marc de la reunió es van entregar els premis 2016 de Qualitat, Seguretat, Salut i Medi Ambient. Heiko Dahms, Director de EH&S d’Europa, Mitjà Orient, Àfrica i Índia de Dow, va entregar a SIEMSA Control el Premi EH&S a la Millor Empresa de Serveis. El guardó el va recollir el seu Gerent, Jerónimo Castañer. Jaume Sariol, Director General de la Producció d’Ibèrica i del Complex Industrial de Dow a Tarragona, va concedir a ATRIAN el Premi a Qualitat d’Execució de Treballs, que va ser recollit per David García, Director de Qualitat.

Per altra banda, quatre empreses van ser reconegudes per mencions honorífiques: Flowserve per la innovació i proactivitat mostrats després de la implantació d’iniciatives i en millores en els contractes de manteniment de les bombes; Preventium, per la solidesa del control de serveis de suport de la qualitat preventiva, així com la col·laboració, professionalitat i contribucions del personal; Noray, per la solidesa del programa de seguretat i el compromís dels seus empleats; i Navec pel compromís mostrat en matèria de seguretat, salut i medi ambient, plasmat en el compliment de l’activitat preventiva en tots els àmbits dels serveis de parada i recoilings.

Durant la reunió també es van posar en comú els resultats del 2016 en Seguretat i es van compartir les àrees estratègiques pel 2017.

tracking