Diari Més

Municipal

Aparcaments TGN sorteja 8 abonaments anuals gratuïts

La campanya pretén que l’usuari es familiaritzi amb la imatge d’Aparcaments TGN i distingeixi els aparcaments municipals dels privats

El president d'Aparcaments TGN, Josep Acero (dreta), i el gerent d'Aparcaments TGN, Sergio Arts, amb els cartells promocionals de la campanya.

Aparcaments TGN sorteja 8 abonaments anuals gratuïtsMauri | Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aparcaments TGN ha llançat una nova campanya publicitària en la qual convida al públic a participar en el sorteig d’un dels 8 abonaments anuals gratuïts per a qualsevol dels aparcaments administrats per l’empresa municipal.

L’objectiu de la campanya és « aconseguir que la gent s’habituï a la imatge i identifiqui perfectament els aparcaments que són d’aquesta empresa municipal dels que són privats», tal i com ha explicat el president d’Aparcament TGN, Josep Acero, en la presentació. En l'acte també hi ha estat present el gerent de l'empresa, Sergio Arts.

Coincidint amb l’aplicació de les noves tarifes, al setembre de 2016 es va estrenar la nova imatge corporativa de l’empresa municipal amb el propòsit que els usuaris reconeguin ràpidament els pàrquings d’ Aparcaments TGN, que comparteixen unes mateixes tarifes.

L’agència creativa que firma la campanya, també autora de la imatge corporativa de l’empresa, ha estat Pier Comunica. La previsió és que s’utilitzin suports exteriors per reiterar la imatge d’Aparcaments TGN i donar a conèixer com es port participar en aquest sorteig.

tracking