Diari Més

Seguretat

Vicente Luengo, nou Tinent Coronel de la Guàrdia Civil de Tarragona

El seu primer acte oficial ha estat visitar el subdelegat del Govern de la província, Jordi Sierra

El Tinent Coronel Vicente Luengo amb el subdelegat

Vicente Luengo, nou Tinent Coronel de la Guàrdia Civil de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tinent coronel Vicente Luengo Beltrán s’ha fet càrrec de la Jefatura de la Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona, la qual fins ara estava a càrrec del Comandant Francisco Martínez. El seu primer acte ostentant el càrrec ha estat visitar el subdelegat del Govern de la província, Jordi Sierra.

El tinent coronel Vicente Luengo porta més de 40 anys de servei a la Guàrdia Civil. Llicenciat en dret, els darres anys ha estat el segon jefe de Comandància de Lleida. També ha estat destinat a Móra d’Ebre a la Secció de l’Aduana de la Farga de Moles i a la Oficina Perifèrica de Comunicació de la Comandància de Lleida.

Ha estat condecorat en diferents ocasions. Se li han concedit la Cruz Encomienda y Placa de la Real i Militar Orden de San Hermenegildo, 3 Cruces al Mérito de la Guardia Civil, 3 Cruces al Mérito Militar y 1 Cruz al Mérito Policial.

En aquesta Comandància exercirà el mandat de les unitats territorials i de les especialitats de Policia Judicial, Servei Marítim, Informació, Seprona, Desactivació d’Explosius, Intervenció d’Armes i el Resguard Fiscal al Port de Tarragona, el de Sant Carles de la Ràpita i en l’Aeroport de Reus.

tracking