Diari Més

Municipal

Espimsa encarregarà un Pla de millora integral per al Mercadet de Bonavista

Ferrando ha explicat que s'executarà progressivament en aproximadament un termini de tres anys

Imatge del mercadet de Bonavista.

ESPIMSA aprova millores per al mercadet de Bonavistawww.marxantsdetarragona.com

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Espimsa encarregarà un Pla de millora integral per al Mercadet de Bonavista que contempli, entre d’altres, els aspectes de salubritat, accessos, qualitat, seguretat i funcionament. Aquest encàrrec forma part de la sèrie d’accions que es van posar en marxa, el passat mes de febrer, per impulsar i ordenar el mercadet, segons ha explicat la presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando.

Ferrando ha exposat que el Pla integral de millora es podrà executar aproximadament en el termini de tres anys. També ha explicat que la intenció és «executar-lo progressivament, a mesura que disposem de consignació econòmica».

El passat mes de febrer ja es van realitzar diverses actuacions per millorar el mercadet: es va instal·lar un punt de trobada amb un indicatiu visible, es van col·locar bancs i es va fer la senyalització de trames de seguretat viària. També es va senyalitzar i delimitar amb pintura els espais de les 948 parades perquè estiguin clarament identificades. Les actuacions van tenir un cost d’11.400 euros.

tracking