Diari Més

Un informe detallarà les mancances i el cost d'arranjar el Camp de Mart

Les actuacions se centraran en l’envelat, els lavabos, la passarel·la i la seguretat de l’espai

Imatge d'arxiu d'un espectacle celebrat al Camp de Mart.

Un informe detallarà les mancances i el cost d'arranjar el Camp de MartArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona demanarà un informe per conèixer en detall quin és l’estat del Camp de Mart i d’aquesta manera poder arreglar totes les deficiències de l’espai. Així ho assegurava ahir a aquest mitjà el regidor de Cultura a l’Ajuntament, Josep Maria Prats. El mateix assenyalava que «les actuacions s’han de centrar en el manteniment. S’han d’arranjar els lavabos, l’envelat i la passarel·la». A més, segons expressava, «també s’ha de revisar la seguretat». El regidor no va voler especificar quines són les actuacions concretes a realitzar ni quin serà el seu cost, perquè segons deia, «tot això ens ho aclarirà l’informe tècnic que hem demanat».

D’altra banda, Prats va voler subratllar que aquestes actuacions «no són el motiu pel qual al Camp de Mart no es programaran actes durant l’estiu». Cal recordar que aquest espai acollia el ja inexistent el Festival d’Estiu de Tarragona, una decisió que va aixecar crítiques entre els partits de l’oposició. Segons destacava Prats, «el Camp de Mart no serà una part enrunada de la ciutat», i afegia que «si es veu afectat a nivell de programació no és pel seu estat, sinó pel canvi de model de la regidoria de cultura i l’aposta per un esdeveniment singular i de qualitat com és el Festival Internacional de Teatre de Tarragona».

Que el Camp de Mart tingui activitat durant l’estiu dependrà, doncs, de les iniciatives privades, una opció que Prats no descartava. El que sí assegurava és que «mentre jo sigui regidor, l’Ajuntament no programarà cap concert» i reiterava que «les nostres apostes se centren en el Pla de Biblioteques, la Setmana Cantant, el Festival Internacional de Teatre i el nou Centre d’Art». Per últim, assegurava que «Tarragona tindrà una oferta de concerts igual o millor que la de l’any passat, però d’iniciativa privada».

Caldrà esperar l’informe tècnic per conèixer quines han de ser les millores que necessita el Camp de Mart i quan es duran a terme. Prats recordava que, «quan vaig entrar com a regidor, el Teatre Metropol necessitava una reforma, i s’ha anat fent amb serietat», i deixava clar que «amb el Camp de Mart passarà exactament el mateix». Segons deia, «hem de ser seriosos i rigorosos, perquè volem que el Camp de Mart llueixi, però s’han de tenir molt en compte els diners públics i això ho tinc molt clar».

tracking