Diari Més

El Patronat suspèn la Family Week perquè «no funcionava»

Ha estat una decisió consensuada amb els hotelers i els càmpings de Tarragona

Turistes passejant pel carrer Major en una imatge d'arxiu.

El Patronat suspén la Family Week perquè «no funcionava»Arxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Family Week, iniciativa creada pel Patronat de Turisme amb l’objectiu d’atraure el turisme familiar durant els dies previs a la Setmana Santa, s’ha suspés enguany perquè «no arribava a funcionar i portava un volum molt baix de gent». Així ho afirmava a aquest mitjà la presidenta del Patronat, Inmaculada Rodríguez. La mateixa exposava que «ha estat una decisió consensuada amb l’Associació d’Hotels de Tarragona i l’Agrupació de Càmpings de Tarragona Ciutat, així com també amb els apartaments turístics».

El president de l’Associació d’Hotels de Tarragona, Xavier Jornet, expressava que «el volum no era gaire gran, però pel que fa la marca no era una mala aposta». Segons informava el mateix, la Family Week va portar l’any 2016 unes 120 pernoctacions, realitzades per famílies de Catalunya. De cara l’any vinent, Jornet assenyalava que «treballarem amb el Patronat per estudiar el producte i veure què fem», ja que segons deia, «a nosaltres no ens faria res continuar».

Per la seva banda, el president de l’Agrupació de Càmpings de Tarragona Ciutat, Agustí Peyra, subratllava que «vam dir al Patronat que per nosaltres la Family Week no era interessant. No havia tingut èxit i ens obligava a establir preus massa baixos». Segons detallava Xavier Romeu, de la mateixa associació, «havíem de rebaixar el preu dels 80 als 60 euros en molts casos, i això ens feia perdre ingressos». De cara a l’any vinent, Peyra expressava que «ens interessaria un producte d’aquestes característiques, però només en una època de l’any que tingui molt baixa ocupació».

L’aposta pel turisme familiar, però, es manté amb el festival MiniPop, que se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de juny. Segons indicava Rodríguez, «augmentarem la participació i incrementarem la aportació del Patronat cap al festival perquè volem atraure a gent de fora». A més, i tot i que es troba en fase d’estudi, «tenim la intenció de poder allargar-lo el 2018 durant dos caps de setmana i així fer-lo encara més atractiu pels visitants». Aquesta decisió ha agradat a l’Agrupació de Càmpings. Segons assegurava Peyra, «és un espectacle interessant, novedós i original, que pot ser un bon reclam per al públic de càmping». De fet, «veiem que està cridant l’atenció i que algunes persones ja ens han preguntat per la iniciativa». Tot i això, reconeixia que «encara no hem el·laborat res concret per començar a treballar».

tracking